GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Χωρίς σχόλιο φιλοξενώ στη στήλη την τρομερή ανάρτηση της Παρασκευής Καρασακαλίδου στο fb για το τουριστικό τραίνο Ξάνθης=-Στενά του Νέστου-Π...


Χωρίς σχόλιο φιλοξενώ στη στήλη την τρομερή ανάρτηση της Παρασκευής Καρασακαλίδου στο fb για το τουριστικό τραίνο Ξάνθης=-Στενά του Νέστου-Παρανεστίου και Δράμας που «κατάφεραν» οι Ιταλοί που έχουν πλέον τα τρένα στην Ελλάδα με... διευθύνοντα σύμβουλο μάλιστα τον πρώην βουλευτή Ν.Δ. Ξάνθης  Φίλιππα Τσαλίδη να... ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ!!! Και δεν μιλάει φυσικά κανείς!!!

Λέξη δηλαδή για την ταμπακιέρα:

«Paraskevi Karasakalidou: Καλημέρα!!!

Πάντα όταν περπατώ σε αυτά τα μέρη, θαυμάζω τα ανθρώπινα  έργα που συνθέτουν το σιδηρόδρομο  και   που έγιναν σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και τα μέσα, δεν ήταν τα σημερινά υπερσύγχρονα  (19ος αιώνας).

Παράλληλα θλίβομαι γιατί το δίκτυο Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη είναι ανενεργό.

Η φύση θαυμάσια. Το δίκτυο χαραγμένο και υπαρκτό, τα τούνελ ειναι εκεί. Όλα είναι στη θέση τους και περιμένουν. Ας βελτιώσουν το δίκτυο για να είναι και κερδοφόρο.

Και τότε δεν υπήρχαν χρήματα.

Πιστεύω, πως με πολιτική βούληση, με ομοψυχία και συστράτευση, αλλά και με δεύσμευση απ' όλους πως θα στηρίξουμε την επαναδρομολόγηση αμαξοστοιχιών του δικτύου Αλεξανδρούπολης -  Θεσσαλονίκης και την επαναλειτουργία του τουριστικού δρομολογίου Δράμα-Τοξότες-Δράμα, όλα  μπορούν να συμβούν και κυρίως  να  αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας.

Ας αρχίσουμε από εδώ. Ποτέ δεν είναι αργά!!!

Για το χωριό μας τους Τοξότες,  ο σιδηρόδρομος υπήρξε φορέας ανάπτυξης και το ίδιο επιθυμούμε και τώρα και για όλη την ακριτική μας περιοχή.

Η μητέρα μου, έλεγε και λέει: " Μόνο του σπανού τα γένια δε φυτρώνουν ", αλλά και αυτά τώρα με την τεχνολογία, μπορεί.

Ποτέ δεν είναι αργά! Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί!!!»

-Το «όλοι μαζί» τι το θες αγωνίστρια Παρασκευή... Δεν βλέπεις ότι όλοι «σιωπούν» πλην των ξενοδόχων του  Γιάννη Ιερόπουλου, του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά  Μίχογλου, του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη και... ελαχίστων!!!

-Κάποτε θα κατεβαίναμε και στη Γέφυρα του Νέστου ειδικά για το σοβαρό αυτό θέμα!!!





























Δεν υπάρχουν σχόλια