GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύρος από την Αυστρία βούτηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο ξενοδοχείου της Ξάνθης.

Με ένα απίστευτο περιστατικό η σημερινή ημέρα αφού προκαλεί σοκ η είδηση πως ένας Σύρος (Σύριος) που είχε έρθει από Αυστρία στην Ξάνθη μάλλο...


Με ένα απίστευτο περιστατικό η σημερινή ημέρα αφού προκαλεί σοκ η είδηση πως ένας Σύρος (Σύριος) που είχε έρθει από Αυστρία στην Ξάνθη μάλλον για διακοπές , βούτηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η αστυνομία δέχθηκε κλήση για έναν άνδρα που ήταν σε μπαλκόνι ξενοδοχείου γυμνός και άμεσα βρέθηκαν εκεί άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι ερεύνησαν το περιστατικό όμως ο άνδρας τους είπε ότι ήταν με την πετσέτα και δεν είχε βάση η καταγγελία και έτσι αποχώρησαν. 

Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε εκ νέου καταγγελία και όταν έφτασαν ξανά άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν στο μπαλκόνι έξω από τα κάγκελα. Άμεσα κλήθηκε η πυροσβεστική όμως δεν ήταν δυνατή η τοποθέτηση του ειδικού στρώματος και άρχισαν οι διαπραγματεύσεις , όμως ο άνδρας σε κάποια στιγμή έδωσε ένα σάλτο και βρέθηκε στο κενό σε ελεύθερη πτώση με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε πέργκολες και να τραυματιστεί βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Αυτή την ώρα όπως αναφέρουν πηγές μας, ο άνδρας εισέρχεται στην χειρουργική προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά τραύματα του, ενώ η αιτία που τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη , ερευνάται από τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια