GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ανοχή εκτρέφει την τουρκική επιθετικότητα

Με ανακοίνωσή της η Πατριωτική Ένωση ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση η οποία δείχνει μεγαλύτερη ανοχή από όση χρειάζεται απέναντι στις τουρκικ...


Με ανακοίνωσή της η Πατριωτική Ένωση ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση η οποία δείχνει μεγαλύτερη ανοχή από όση χρειάζεται απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και που όσο η Ελλάδα δεν [α’ιρνει μέτρα τόσο πιο επιθετική θα γίνεται η Τουρκία.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή της: το νέο επεισόδιο μεταξύ σκάφους του Λιμενικού Σώματος και της τουρκικής ακτοφυλακής αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πώς η ανοχή στις τουρκικές προκλήσεις εκθρέφει την τουρκική επιθετικότητα.

Καθιστά δε δυσχερέστερο το έργο των ανδρών των Δυνάμεων Ασφαλείας, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για την αγώνα τους 365 ημέρες τον χρόνο στα σύνορα της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα πρέπει πάση θυσία – και με κάθε τρόπο – να δείξει στο καθεστώς Ερντογάν ότι δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευθεί ούτε χιλιοστό από την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Όσα τουρκικά αλιευτικά παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα θα πρέπει να απωθούνται και σε περίπτωση μη συμμορφώσεως να κατάσχονται και να συλλαμβάνεται το πλήρωμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια