GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πόλεμος στην Ουκρανία: Αυτό είναι το ποσό ρεκόρ που χαρίζει ο πρόεδρος της Σαχτάρ στον ουκρανικό στρατό!

Αυτό είναι το ποσό ρεκόρ, που χαρίζει ο πρόεδρος της Σαχτάρ στον ουκρανικό στρατό, από την πώληση Μούντρικ στην Τσέλσι!


Αυτό είναι το ποσό ρεκόρ, που χαρίζει ο πρόεδρος της Σαχτάρ στον ουκρανικό στρατό, από την πώληση Μούντρικ στην Τσέλσι!

Για την ακρίβεια; Ο πρόεδρος της Σαχτάρ δίνει 23 εκατ. ευρώ στον ουκρανικό στρατό από την πώληση του Μούντρικ στην Τσέλσι!

Οι λεπτομέρειες

Τις εκπληκτικές λεπτομέρειες πίσω από τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ (Mykhailo Mudryk), ύψους 88 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 99 εκατ. ευρώ), στην Τσέλσι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αποκάλυψε ο πρόεδρος του ουκρανικού συλλόγου, Ρινάτ Αχμέτοφ.

Ο Μούντρικ ολοκλήρωσε την τεράστια μετακίνησή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Κυριακή (16/1) και παρουσιάστηκε επίσημα κατά τη νίκη των «μπλε» επί της Κρίσταλ Πάλας.

Ο πρόεδρος της Σαχτάρ, Ρινάτ Αχμέτοφ, έδωσε πλήρεις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή και αποκάλυψε ότι η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ θα πραγματοποιήσει κι ένα φιλικό στο «ουκρανικό Ντονέτσκ» ως μέρος της συμφωνίας.

Η επίσημη δήλωση

Σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Αχμέτοφ, είπε:

«Η Σαχτάρ υπέγραψε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι και έτσι ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, Μιχάιλο Μούντρικ, θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε», στο ισχυρότερο εθνικό πρωτάθλημα, την αγγλική Premier League.

Ποτέ δεν έκρυψα ότι το όνειρό μου είναι να κατακτήσω ευρωπαϊκά τρόπαια.

Αυτό σημαίνει ότι παίκτες, όπως ο Μούντρικ, θα έπρεπε να παραμένουν στο σύλλογό μας, στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και θα έπρεπε να κερδίζουμε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέτοιους παίκτες, αντί να τους παραχωρούμε, ακόμα και όταν πρόκειται για τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.

Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο τώρα, καθώς η Ουκρανία μάχεται στον φρικτό και άδικο πόλεμο που διεξάγει εναντίον μας η Ρωσία. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε.

Και θα παίξουμε κι ένα φιλικό με την Τσέλσι στην “Donbass Arena” στο ουκρανικό Ντονέτσκ.

Λόγω του πολέμου στο Ντονμπάς, η Σαχτάρ δεν έχει παίξει στο γήπεδο από το 2014. Το γήπεδο παραμένει αχρησιμοποίητο και κλειστό για το κοινό, από τότε που ο σύλλογος αναγκάστηκε να το εκκενώσει.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών.

Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία.

Διαθέτω σήμερα 25 εκατομμύρια δολάρια (23 εκατ. ευρώ) για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφόρων αναγκών – από την παροχή ιατρικής και προσθετικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης ως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων.

Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια, το έργο θα έχει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα, που θα βρίσκεται σε επαφή με τους υπερασπιστές του Αζόφσταλ, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές».


Δεν υπάρχουν σχόλια