GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Γεφύρι της Άρτας» η πεζογέφυρα των Κιμμερίων

Αν προσπαθήσει κάποιος να μετρήσει τα χρόνια που εκκρεμεί η υπόθεση της πεζογέφυρας των Κιμμερίων, σίγουρα θα χάσει το λογαριασμό!


Αν προσπαθήσει κάποιος να μετρήσει τα χρόνια που εκκρεμεί η υπόθεση της πεζογέφυρας των Κιμμερίων, σίγουρα θα χάσει το λογαριασμό!

Μπορεί να έχουν περάσει και δέκα χρόνια από τότε που διαπιστώθηκε η ανάγκη ανακατασκευής της συγκεκριμένης υποδομής και το μόνο που έγινε σε αυτό το διάστημα ήταν καυγάδες μεταξύ Δήμου Ξάνθης και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.


Δυστυχώς, η Περιφέρεια δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα και να βρει ανάδοχο για τις απαραίτητες εργασίες και εν τέλει «πέταξε» το μπαλάκι στον Δήμο Ξάνθης, ο οποίος κατάφερε να ορίσει ανάδοχο μετά από μία επίπονη διαδικασία.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή ταλαιπωρία και η παλινωδία έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Δεκάδες άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να υφίστανται την επικινδυνότητα της πεζογέφυρας ή να αναζητούν άλλους τρόπους να φτάσουν στον προορισμό τους. Ωστόσο η ταλαιπωρία όλων είναι δεδομένη και αυτό πρέπει να ληφθεί επιτέλους σοβαρά υπόψη.

Δεν γίνεται  να εγκαταλείπονται στην τύχη τους δεκάδες πολίτες προκειμένου κάποιοι να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια που έχουν ως μόνο στόχο την απαλλαγή από ευθύνες και όχι την επίλυση των προβλημάτων!!!

                                                                        Με εκτίμηση

                                                                        Ιρφάν Χατζηγκενέ

                                 Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση»

                                                Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια