GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φάνης Παπαδάκης: “Η πόλη βρίσκεται στα χειρότερά της σε όλα τα επίπεδα. Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράνε τα κόμματα”

Στη χθεσινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm μίλησε ο νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Φάνης Π...


Στη χθεσινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm μίλησε ο νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Φάνης Παπαδάκης.

  • Για τη δημοτική κίνηση των Μελισσόπουλου, Χατζηθεοδώρου,Λύρατζη, Βασίλη Παπαδόπουλου είπε:

“Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράνε τα κόμματα και οι ιδεολογίες και θα πρέπει να κοιτάμε το καλό του τόπου.Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συμμετέχω σ’ αυτήν την κίνηση. Προέρχομαι από κάποιο κομματικό χώρο. Είναι σημαντικό όμως που σε αυτήν την ομάδα μπορούμε και μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις με ανθρώπους που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.Η απόλυτη υγεία μ’ ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο.Δεν υπάρχουν χρίσματα στις δημοτικές εκλογές. Η επιχειρηματολογία από την πλευρά του Τσέπελη προσπαθεί να πολώσει το κλίμα χωρίς να κοιτούν τα πρόσωπα και την προοπτική. Ο κ. Τσέπελης δοκιμάστηκε 3,5 χρόνια. Η πόλη βρίσκεται στα χειρότερά της σε όλα τα επίπεδα.”

  • Για την ερώτηση της δημοτικής παράταξης “Ξάνθη για όλους” για την υπόθεση της ΔΕΥΑΞ με τη ΔΕΥΑ Νέστου είπε:

“Ένα ερώτημα της δημοτικής παράταξης μας δεν ξέρουμε αν και πότε θ’ απαντηθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Αφορά μια δικαστική διαμάχη της ΔΕΥΑΞ με τη ΔΕΥΑ Νέστου. Δεν έχω ενημέρωση για το θέμα, εδώ και 15 μήνες, φαίνεται να έχει χαθεί η υπόθεση και η ΔΕΥΑΞ ήδη έχει καταθέσει 700.000 ευρώ περίπου στη ΔΕΥΑ Νέστου”

Ακούστε στο αρχείο εκπομπών την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 της Δευτέρας 16/1, από το χρόνο 1.36.40 το νέο γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Φάνη Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια