GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θλίψη στη μειονότητα της Ξάνθης

Ένας από τους πιο γνωστούς μειονοτικούς της Ξάνθης, ο Αλί Σαλίχογλου, πέθανε σε ηλικία 33 χρονών, εξαιτίας προβλημάτων υγείας, βυθίζοντας στ...


Ένας από τους πιο γνωστούς μειονοτικούς της Ξάνθης, ο Αλί Σαλίχογλου, πέθανε σε ηλικία 33 χρονών, εξαιτίας προβλημάτων υγείας, βυθίζοντας στη θλίψη όλη τη μειονότητα. Είναι χαρακτηριστικό πως στην κηδεία του που έγινε χτες συγκεντρώθηκαν παράγοντες όλης της μειονότητας, οι «ψευτομουφτήδες», εκπρόσωποι και υπάλληλοι του Τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή αλλά και μουσουλμάνοι βουλευτές.Ο Αλί Σαλίχογλου τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο Κρατικό Νοσοκομείο Ξάνθης λόγω προβλημάτων υγείας αλλά την τελευταία εβδομάδα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξηανδρούπολης, όπου την περασμένη Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αλί Σαλίχογλου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της λεγόμενης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και μέλος της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος DEP.

Η κηδεία του έγινε σε τζαμί στο δήμο Τοπείρου στην Ξάνθη.

1.jpeg

Πηγή: birlikgazetesi.org

Στην τελετή που έγινε στο σπίτι του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gundemgazetesi.com μίλησαν ο Πρόεδρος της λεγόμενης Συμβουλευτικής Επιτροπής της μειονότητας και «ψευτομουφτής» Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο «ψευτμουφτής» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα, ο Πρόεδρος της λεγόμενης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος DEP Μουσταφά Αλί Τσαβούς.

Μετά την τελετή στο σπίτι του, τη σορό του μετέφεραν άνδρες του χωριού στο τζαμί όπου τέλεσε τη νεκρώσιμη δέηση ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα.

Στην τελετή της κηδείας παρέστησαν ο Ακόλουθος Αναπληρωτής Γκιουβέν Μπόρα από το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ο Ραμαντάν Ντουμπάν και ο Ισμαήλ Ντίκμε από τους διοικητικούς λειτουργούς του Γενικού Προξενείου, ο βουλευτής Χουσείν Ζειμπέκ, ο βουλευτής Μπουχράν Μπαράν, η υποψήφια βουλευτής Σιμπέλ Μουσταφάογλου κι άλλοι τοπικοί παράγοντες της μειονότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια