GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις κατάμουτρα τον καταναλωτή που σε προτίμησε και μετά να λες γιατί ο κόσμος πάει σε άλλες πόλεις και ψωνίζει

Το θέμα εμπόριο, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που αν κάποιος θελήσει γραπτώς να ξετυλίξει όλες τις πτυχές, θα χρειαστούν τόμοι ολόκληροι.


Το θέμα εμπόριο, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που αν κάποιος θελήσει γραπτώς να ξετυλίξει όλες τις πτυχές, θα χρειαστούν τόμοι ολόκληροι.

Κάποιες φορές μέσα από την στήλη αυτή, στηλίτευσα περιστατικά επιχείρησης κοροϊδίας απέναντι σε καταναλωτές που έφτασαν ως καταγγελίες στα χέρια μου, αλλά και κάποιες περιπτώσεις οι οποίες έπεσαν στη δική μου αντίληψη, όταν έβλεπα κατά την περίοδο των εκπτώσεων, κάποιοι -και ευτυχώς λιγοστοί επαγγελματίες της Ξάνθης-, ανέβαζαν τις τιμές σε προϊόντα για να μπορέσουν να τα πουλήσουν την περίοδο των εκπτώσεων σε τιμές που είχαν προγενέστερα.

Σήμερα ένα ακόμα περιστατικό το οποίο έτυχε σε εμένα, μου έδειξε με τον καλύτερο τρόπο, το γιατί πολλοί Ξανθιώτες, επιλέγουν για ψώνια αγορές εκτός Ξάνθης και φυσικά εξαιτίας των λιγοστών «κακών» επαγγελματιών, την πληρώνει ολόκληρη η αγορά μιας πόλης.

Αναφέρομαι σε αγορά δερμάτινων παπουτσιών από κεντρικότατο κατάστημα της Ξάνθης παραμονή Χριστουγέννων τα οποία μέσα σε διάστημα λιγότερο από Μήνα, πήραν νερό κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης του περασμένου Σαββάτου.

Απευθυνόμενος στο κατάστημα και ενημερώνοντάς τους πως τα συγκεκριμένα μποτάκια πήραν νερό το Σάββατο, μου έδωσαν ως αιτιολογία πως όλα τα καλά δερμάτινα παπούτσια παίρνουν νερό. Ε, και εγώ είμαι αστροναύτης τους είπα… 

Όταν η συμπεριφορά σας είναι αυτή, πώς περιμένετε ο καταναλωτής να έρχεται συνέχεια σε εσάς για να ψωνίζει;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια