GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο πρώην της Ξάνθη και νυν Ποδοσφαιριστής του Βόλου Ζαν Μπαριέντος καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας!

Απόπειρα δωροδοκίας του κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου Ζαν Μπαριέντος.


Απόπειρα δωροδοκίας του κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου Ζαν Μπαριέντος.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, κατήγγειλε ενυπογράφως ότι ο μάνατζερ του Γιώργος Τσουρής, Κύπριος στην καταγωγή, ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports,  του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να δεχθεί κόκκινη κάρτα, στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης Βόλου- Ολυμπιακού η οποία έληξε με 4-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά.

Από την πλευρά του Βόλου, ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Μανώλης Παναγιωτόπουλος, επιβεβαίωσε το γεγονός της καταγγελίας αναφέροντας τα εξής: «Επιβεβαιώνουμε την καταγγελία, αλλά επειδή  η υπόθεση είναι σε εξέλιξη δεν μπορούμε να πούμε τίποτε παραπάνω αυτή τη στιγμή».

Σημειώνεται πάντως ότι ο διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Νίκο Γαβαλά, δήλωσε άγνοια για την υπόθεση και ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί προκειμένου να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αργότερα, σε νεότερη επικοινωνία με τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ, μας ξεκαθάρισε πως η Πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει να πει τίποτε για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς δεν την αφορά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια