GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα μυστικά μιας Γυναίκας… Όσα δεν θα πει αλλά θα αποκαλυφθούν στη πορεία της σχέσης

Οι άντρες συνηθίζουν να λένε ότι οι γυναίκες είναι μυστήρια όντα και δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχουν στο μυαλό τους και τι θέλουν ανά πάσ...


Οι άντρες συνηθίζουν να λένε ότι οι γυναίκες είναι μυστήρια όντα και δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχουν στο μυαλό τους και τι θέλουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα ωστόσο είναι πολύ πιο απλό. Οι γυναίκες δεν αποκαλύπτουν όλα όσα έχουν στο μυαλό τους μονομιάς, αλλά ξέρουν να αναγνωρίζουν την κατάλληλη στιγμή, η οποία συνήθως είναι λανθασμένη στα μάτια των ανδρών – αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Στο ξεκίνημα μίας νέας σχέσης που ακόμη όλα είναι ρευστά, δεν υπάρχουν σαφείς προθέσεις και προοπτικές και δεν έχει χτιστεί απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι φυσικό κι επόμενο οι γυναίκες να γίνονται άκρως επιλεκτικές με όσα αποφασίζουν να αποκαλύψουν στο έτερον ήμισυ. Αν περιμένεις να είναι ανοιχτό βιβλίο από την αρχή, θα απογοητευτείς τα μάλα. Και να προσπαθήσεις στη συνέχεια βέβαια, πάλι δε θα καταφέρεις κάτι, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

Ας δούμε λοιπόν τι δεν πρόκειται να ακούσεις από τα χείλη της στην αρχή της σχέσης σας:

  • Τον αριθμό των ερωτικών της συντρόφων

Είναι δυνατόν να σου φανερώσει κάτι τέτοιο από την αρχή; Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Εσύ μπορείς να φαντάζεσαι και να υποθέτεις ό,τι θες, αλλά πραγματικά δε θα της πάρεις κουβέντα. Αν τελικά την πιέσεις και σου δώσει αριθμό να είσαι σίγουρος ότι δε θα είναι ο πραγματικός. Πιθανόν θα είναι είτε ο διπλάσιος είτε ο μισός, ανάλογα με το τι θέλει να πιστέψεις για εκείνη, όπως για παράδειγμα ότι είναι πολύ έμπειρη. Πάντως, μία γυναίκα ποτέ μα ποτέ δεν αποκαλύπτει τον πραγματικό αριθμό των ανδρών που έχει πάει. Ποτέ.

  • Τι είδους σχέση ζητάει από εσένα

Αν δεν έχετε βάλει ακόμη κάποια ταμπέλα σε αυτό που έχετε οι δυο σας κι έχετε συμφωνήσει να κάνετε απλά sεx και να περνάτε καλά δίχως δεσμεύσεις, εκείνη ακόμη κι αν θέλει κάτι παραπάνω, δε θα στο αποκαλύψει. Θα αφήσει το χρόνο να κυλήσει ώστε να σε φέρει μακροπρόθεσμα στα νερά της όπως εκείνη νομίζει. Ακόμη κι αν θέλει σχέση, θα το καταπιέσει μέσα της κι εν καιρώ θα προσπαθεί να σε αλλάξει. Κακό μεν, αλλά αυτό θα συμβεί. Θα δείχνει χαλαρή, αλλά μέσα της θα σιγοβράζει. Θα ζηλεύει, αλλά θα το κρύβει καλά.

  • Τα αμέτρητα χρήματα που ξοδεύει σε καλλυντικά

Αυτό το baby face κι απαστράπτον πρόσωπο που αντικρίζεις εσύ κάθε πρωί, έχει πολλές ώρες προετοιμασίας κι εξάντλησης από πίσω. Νομίζεις ότι είναι φυσική και δε βάζει πολλά περιττά πράγματα πάνω της; Χα χα χα. Στην αρχή μίας σχέσης μία γυναίκα θέλει να δείχνει τόσο υπέροχη που φροντίζει τον εαυτό της όλη την ώρα. Μονάχα όταν καταφέρει να σε τυλίξει για τα καλά, θα δεις τον πραγματικό εαυτό της. Έως τότε, τα χρήματα που θα έχει ξοδέψει στα μέικ άπ και στις κρέμες είναι αδιανόητα.

  • Ότι φλερτάρει διαρκώς κι ασυστόλως

Τι δεν το περίμενες; Αφού κι εσύ το κάνεις! Μπορεί να έχετε κάποιου είδους σχέση, αλλά τα μάτια είναι μάτια. Τα έχουμε για να βλέπουμε. Για να θαυμάζουμε το ωραίο και το καλαίσθητο. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό εν τω μεταξύ. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αρκεί μόνο το φλερτ να μην οδηγήσει σε απιστία και ξεπεράσει τα όρια. Το να κοιτάξει γλυκά όμως το σερβιτόρο που θα της δώσει τον καφέ της, είναι αθώο κι άφοβο για σένα. Δε θα σου το αποκαλύψει ποτέ βέβαια μέχρι να σε καπαρώσει.

  • Πόσο πopνό έβλεπε/βλέπει

Και λέω «έβλεπε», γιατί μπορεί να έχει υποστηρίξει ότι τώρα που σε γνώρισε το έχει κόψει. Ψέμααα. Οι γυναίκες βλέπουν εξίσου τόσο πopνό όσο και οι άνδρες. Είναι στανταράκι ότι θα σου πει πως δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της ή έτυχε να δει μία φορά με τις φίλες της έτσι για την εμπειρία, αλλά να ξέρεις ότι είτε ψεύδεται είτε πρέπει να ξεκινήσει να βλέπει εδώ και τώρα! Εάν δε βλέπει και το έχει παραδεχτεί, δε θα σου πει ποτέ πόσο τακτικά βλέπει αλλά θα το αφήσει στο φλου.


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια