GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζουν μετά από παύση λίγων ημερών, οι τηλεφωνικές άπατες.

Εκ νέου στην πιάτσα, τα τηλεφωνήματα περί εμπλοκής συγγενικών προσώπων σε ατύχημα, με στόχο την υφαρπαγή χρημάτων από τους ανυποψίαστους.


Εκ νέου στην πιάτσα, τα τηλεφωνήματα περί εμπλοκής συγγενικών προσώπων σε ατύχημα, με στόχο την υφαρπαγή χρημάτων από τους ανυποψίαστους.

  Δεν έχει τέλος η ιστορία με τις τηλεφωνικές άπατες, αφού οι απατεώνες σταματούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και επανέρχονται δριμύτεροι, με στόχο την υφαρπαγή χρημάτων από ανυποψίαστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επανήλθαν από χθες οι απατεώνες που χρησιμοποιούν την τηλεφωνική απάτη αναφέροντας στους ανυποψίαστους πολίτες, ότι συγγενικό τους πρόσωπο, έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεσα χρήματα για να έρθουν υλικά για την εγχείριση από το εξωτερικό.

Οι απατεώνες, δε διστάζουν να βάλουν να σου μιλήσει με τρεμάμενη φωνή και ουρλιαχτά ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο προσποιείται το συγγενικό σου πρόσωπο για να γίνουν πιο πειστικοί και να καταφέρουν να σου αποσπάσουν το χρηματικό ποσό.

Κατά καιρούς έχουν γίνει συλλήψεις τέτοιων απατεώνων, αλλά όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για Λερναία Ύδρα που πιάνεις έναν και φυτρώνουν καμιά δεκαριά από πίσω.

Ιδιαίτερη θα πρέπει να είναι η προσοχή κυρίως ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, που συνήθως βάζουν στόχο αυτοί οι απατεώνες.












Δεν υπάρχουν σχόλια