GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρκία: Προειδοποίηση-ΣΟΚ για τρομοκρατικό χτύπημα!

Η γερμανική πρεσβεία στην Άγκυρα, προειδοποίησε την Τουρκία για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα, συνδέοντας τη με περιστατικά σε Σουηδία, Ολλανδ...


Η γερμανική πρεσβεία στην Άγκυρα, προειδοποίησε την Τουρκία για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα, συνδέοντας τη με περιστατικά σε Σουηδία, Ολλανδία και Δανία, που χαρακτήρισαν «αντι-ισλαμικά».

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, μετά το κάψιμο των Κορανίου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στη Τουρκία και συστήνει στους πολίτες της Γερμανούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν επισκέψεις σε εκκλησίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία που έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς τους πολίτες της.


«Μετά τις πρόσφατες καύσεις του Κορανίου στην Ευρώπη, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί τους πολίτες της για πιθανές επιθέσεις αντιποίνων από τρομοκράτες σε χώρους λατρείας στην Τουρκία. Στοχεύοντας χώρους λατρείας ή χώρους όπου συχνάζονται από Δυτικούς, τρομοκράτες, μπορούν να επιτεθούν με ελάχιστη ή καθόλου προειδοποίηση», τόνισε χαρακτηριστικά η αμερικανική πρεσβείας.

Μάλιστα εξέδωσε και τις ακόλουθες προειδοποιήσεις:

  • Να είστε σε επιφυλακή για μέρη που συχνάζουν οι δυτικοί. Αποφύγετε το πλήθος.
  • Κρατήστε χαμηλό προφίλ.
  • Να είστε ενήμεροι για το περιβάλλον σας.
  • Παρακολουθήστε τα τοπικά μέσα για ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τον ιστότοπο της Πρεσβείας για τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις και μηνύματα για πολίτες των ΗΠΑ.

Φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα εξέφρασε και η Γαλλική Πρεσβεία στην Τουρκία που στηρίχθηκε στην αμερικανική προειδοποίηση.

















Δεν υπάρχουν σχόλια