GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης έκοψε την πίτα του

Στην κατάμεστη βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας την Τετάρτη το μεσημέρι.


Στην κατάμεστη βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας την Τετάρτη το μεσημέρι.

Τυχεροί ήταν οι οι κ.κ. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, Απόστολος Αδαμίδης και Δέσποινα Γεωργαντζή, στους οποίους έτυχε το «φλουρί».

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, επισήμανε ότι «συμπληρώθηκε ένα έτος από τότε που ανέλαβα την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης. Ήδη έχουμε δώσει τα πρώτα δείγματα του έργου μας και της σκληρής δουλειάς που κάνουμε. Ο στόχος του Δικηγορικού Συλλόγου είναι διφυής. 

Αφενός μεν να αφουγκραστεί   τα προβλήματα του σύγχρονου δικηγόρου και να προσπαθεί να τα επιλύσει με παρεμβάσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, φορείς και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί και αφετέρου να ενστερνιστεί τα προβλήματα της κοινωνίας της Ξάνθης και σε σύμπλευση με όλους τους Ξανθιώτες, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, που αφενός μεν θα έχουν ένα επιστημονικό έρεισμα (όπως μέχρι τώρα έχουμε κάνει) και αφετέρου δε να υπάρχει ένα έρεισμα στην κοινωνία. 

Ήδη, πολλές εκδηλώσεις από αυτές που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη χρονιά, είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (Νέο Δίκαιο Συνεπιμέλειας μετά το Διαζύγιο, Δίκαιο της Θάλασσας, Βία κατά των Γυναικών). Δίνουμε την υπόσχεση ότι με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε και την νέα χρονιά, με πολύ σκληρή δουλειά, όραμα και επιμονή. 

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλη την Ξάνθη Καλή Χρονιά. Χρόνια Πολλά. Υγεία, Ευημερία και Ειρήνη».




Δεν υπάρχουν σχόλια