GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστό για λίγες ημέρες το δημοτικό Κολυμβητήριο για υγειονομικό λόγο, εξαιτίας ατυχούς περιστατικού με νεαρό κολυμβητή κατά την ώρα της προπόνησης.

Δυστυχώς όσο και να θέλει κανείς να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν και περιστατικά τα οποία δεν τα θέλει κανένας μας και δεν μπο...


Δυστυχώς όσο και να θέλει κανείς να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν και περιστατικά τα οποία δεν τα θέλει κανένας μας και δεν μπορεί να τα αποφύγει, όμως είναι υποχρέωση των αρμοδίων να τηρήσουν κάποια μέτρα με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λόγω ατυχούς περιστατικού με νεαρό κολυμβητή, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για λίγες ημέρες προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι (καλλιέργεια) στο νερό της μεγάλης δεξαμενής, έτσι ώστε με την επαναλειτουργία του να μην υπάρχει ή παραμικρή υπόνοια και αμφιβολία για θέματα υγιεινής. 

Από όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας μιας και το ατυχές περιστατικό συνέβη εχθές το απόγευμα προς βράδυ, με τους αρμόδιους να παρεμβαίνουν άμεσα και να προβαίνουν σε όλες τις απαιτούμενες και απαραίτητες ενέργειες. 

Θεωρούμε πως με το που υπάρξουν οι πιστοποιήσεις των ελέγχων θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια