GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν είναι είδηση ότι άγνωστοι έκλεψαν το πετρέλαιο από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας.

  Η Είδηση είναι πως αυτό δεν έγινε αντιληπτό έγκαιρα, με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσει στην έναρξη των μαθημάτων μετά τα Χριστούγεννα το σχ...

 

Η Είδηση είναι πως αυτό δεν έγινε αντιληπτό έγκαιρα, με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσει στην έναρξη των μαθημάτων μετά τα Χριστούγεννα το σχολείο.

  Σάλος προκλήθηκε εχθές, με την είδηση πως άγνωστοι έκλεψαν το πετρέλαιο θέρμανσης από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας και δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί το μάθημα κατά την έναρξη του σχολείου μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Κατά τη δική μου γνώμη πάντως, η είδηση δεν είναι σε αυτό το κομμάτι, αλλά στο γεγονός ότι δεν έγινε αντιληπτό έγκαιρα το συμβάν αυτό, έτσι ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα το σχολείο.

Δεν υπήρχε ένας συναγερμός να χτυπήσει βρε παιδιά!!! Είναι δυνατόν με την εγκληματικότητα στην Ξάνθη να έχει χτυπήσει κόκκινο, τη στιγμή που υπάρχουν πάμπολλα άρθρα για έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην ΠΕ Ξάνθης, να μην υπάρχει ένα σύστημα συναγερμού!!! Αν υπήρχε χτύπησε και ενημέρωσε τους αρμοδίους ή όχι!!! Δεν θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος στο σχολικό κτίριο κατά τη διάρκεια των Γιορτών των Χριστουγέννων για να διαπιστωθεί αν όλα είναι οκ ή αν υπήρξε κάποια απόπειρα κλοπής, διάρρηξης ή και καταστροφής ακόμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια