GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εν αναμονή των ανακοινώσεων του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οι εν δυνάμει υποψήφιοι στην Ξάνθη

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι εν δυνάμει και ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, καθώς όπως έχουμε γράψει πρόσφατα τα ψη...


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι εν δυνάμει και ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, καθώς όπως έχουμε γράψει πρόσφατα τα ψηφοδέλτια αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.
Οι άνθρωποι που εμφανίζονται να φλερτάρουν με τις θέσεις του ψηφοδελτίου για την Ξάνθη, δειλά-δειλά με έμμεσους τρόπους προσπαθούν να μάθουν το αν τελικά θα αποτελούν επιλογή για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή ή όχι, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούν και συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές τους, οργανώνοντας και  καταστρώνοντας τα σχέδια για τον προεκλογικό αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν. 

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι εκτός από τα ονόματα τα οποία είχαμε αναφέρει πως δέχθηκαν κλήση για να καταθέσουν τα στοιχεία τους στην απαραίτητη φόρμα και μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ίδιος το επέλεξε είναι αυτό του Ανέστη Αντωνιάδη.






Δεν υπάρχουν σχόλια