GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεγάλη επιτυχία Αστυνομικών του Α.Τ. Ξάνθης. Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω ανήλικο κλέφτη, την ώρα που προσπαθούσε να ιδιοποιηθεί δίκυκλο μοτοποδήλατο

Όντως οι Αστυνομικοί της Ξάνθης, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αφού αρκετές φορές μέχρι σήμερα, έχει γίνει αναφορά σ...


Όντως οι Αστυνομικοί της Ξάνθης, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αφού αρκετές φορές μέχρι σήμερα, έχει γίνει αναφορά στις ελλείψεις προσωπικού, αλλά και σε εξοπλισμό.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, διαπιστώνουμε πως οι άνθρωποι αυτοί, κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, δύο αστυνομικοί του Α.Τ. Ξάνθης, δέχθηκαν ενημέρωση από το κέντρο, με το οποίο είχε επικοινωνήσει συνάδελφός τους που υπηρετεί στο ΑΤ. Εχίνου, πως στην οδό Αν. Παπανδρέου, βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση κλοπής μοτοποδηλάτου.

Αμέσως οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και σε συνεργασία με τον συνάδελφό τους, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν ανήλικο δράστη, συλλαμβάνοντάς τον επ’ αυτοφώρω στην κυριολεξία, τη στιγμή που άλλοι δύο ανήλικοι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι Αστυνομικοί όμως δεν έμειναν εκεί και συνέχισαν τις έρευνες με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσουν τους άλλους δύο ανήλικους δράστες, συνεργούς αυτού που συνελήφθη και αναζητούνται.

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό στο οποίο οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, πετυχαίνουν θετικό αποτέλεσμα και παρά το γεγονός ότι κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πούνε πως ε, και τι έγινε έκαναν τη δουλειά τους, εμείς θεωρούμε πως τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου τους και ως μια στήριξη για να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες που καταβάλουν… 

Δεν υπάρχουν σχόλια