GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σήμερα (4/1/2023) στην ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ Λύρατζης, Μελισσόπουλος, Γ. Χατζηθεοδώρου για το σκάνδαλο στην Κοινωνική Μέριμνα!

Η Εισαγγελία Ξάνθης ζήτησε συμπληρωματικές εξηγήσεις για την «επιχείρηση» συγκάλυψης του ελλείμματος των 124.000 ευρώ και την αδράνεια του Δ...


Η Εισαγγελία Ξάνθης ζήτησε συμπληρωματικές εξηγήσεις για την «επιχείρηση» συγκάλυψης του ελλείμματος των 124.000 ευρώ και την αδράνεια του Δημάρχου Ξάνθης. 

Με τον χαρακτήρα του επείγοντος κινείται πλέον η Εισαγγελία Ξάνθης για το γνωστό σκάνδαλο των 124.000 ευρώ στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και την «προσπάθεια» κουκουλώματος στη συνέχεια τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ξάνθης.

Και αναλυτικότερα: Στην ανακρίτρια θα βρεθούν σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου για να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία οι δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ΞΑΝΘΗ για όλους (Σάββας Μελισσόπουλος), ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ (Πασχάλης Λύρατζης) και ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη (Γ. Χατζηθεοδώρου).

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα κατέθεσαν εκ νέου νέα συμπληρωματικά στοιχεία για το γνωστό σκάνδαλο στον Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης ο νυν Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης αλλά και ο πρώην Πρόεδρος Σταμάτης Σταματιάδης και φυσικά ο αρμόδιος υπάλληλος Βαγγέλης Τσακίρης που ήταν καταπέλτης κι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «πριν ενημερώσει τους θεσμικούς εκπροσώπους των άλλων δημοτικών παρατάξεων, ενημέρωσε τον πρώην Πρόεδρο Σταμάτη Σταματιάδη, τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών αλλά συνάντησε «τοίχο»!

Παράλληλα ανέφερε ότι ενημέρωσε και τους άλλους θεσμικούς επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης, ενώ γνώριζαν ήδη τόσο στο Δήμο Ξάνθης όσο και στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας τι είχε συμβεί.

Η έρευνα της Εισαγγελίας Ξάνθης προχωράει και περιμένει απλά η τοπική κοινωνία να δει, πόσο βαθιά θα προχωρήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια