GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πανέβρια σύσκεψη αγροτών στην Ν. Ορεστιάδα στις 25 Ιανουαρίου με πρόταση για κινητοποιήσεις

Πρόθεση να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εξέφρασαν εχθές το βράδυ, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στη Νέα Βύσσα, τα διοικητικά συμβούλια των...


Πρόθεση να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εξέφρασαν εχθές το βράδυ, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στη Νέα Βύσσα, τα διοικητικά συμβούλια των αγροτικών συλλόγων Βύσσας, Τριγώνου, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Οι τελικές αποφάσεις για τον χρόνο και τη μορφή των αγροτικών κινητοποιήσεων, οι οποίες ήδη έχουν ξεκινήσει σε άλλα σημεία της χώρας και κυρίως στη Θεσσαλία, θα ληφθούν στην ανοιχτή συνέλευση των αγροτών της περιοχής, την οποία έχει προγραμματίσει για την επόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα».


Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαργαριτίδης, σημείωσε ότι «η κατάσταση που πρέπει να αντιπαλέψει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος είναι πολύ δύσκολη» και κάλεσε τους αγρότες και κτηνοτρόφους «να ξεπαγώσουν», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «και να διεκδικήσουν», γιατί «όσες φορές κινητοποιήθηκαν, κάτι κέρδισαν…».

Ο ίδιος ανέφερε πως «η κατεύθυνση είναι να βγουν τα τρακτέρ στους δρόμους…», συμπλήρωσε ωστόσο ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στις 25 μήνα.

  • ΕΡΤ Ορεστιάδας
  • Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου













Δεν υπάρχουν σχόλια