GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πάλι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ θέμα! Πόθεν Έσχες: Ο Δήμαρχος με τα 17 ακίνητα και τις... τραπεζικές οφειλές!

«Πανελλήνιο» θέμα και από το aftodioikisi.gr ο πλουτισμός του Δήμαρχου Τσέπελη σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2021 αλλά και πολλά ερωτηματικά

«Πανελλήνιο» θέμα και από το aftodioikisi.gr ο πλουτισμός του Δήμαρχου Τσέπελη σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2021 αλλά και πολλά ερωτηματικά
Μανώλης και Έλλη δεν έχουν λίγη «τσίπα» να μην προκαλούν έτσι τόσο τον Νόμο όσο και τους πολίτες;

-Επειδή προφανώς είναι... «φτωχό» το Δημαρχιακό ζεύγος, γι’ αυτό κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Γιάννη Σάββα της Αποκεντρωμένης έχουν μετατρέψει το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης σε.. ΙΧ και το παρκάρουν κάθε βράδυ στο σπίτι τους!

«Πανελλήνιο» θέμα και από το «aftodioikisi.gr» ο πλουτισμός του Δήμαρχου Τσέπελη σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2021 αλλά και πολλά ερωτηματικά, αφού μολονότι το ζεύγος δηλώνει περίπου 100.000 ευρώ τον χρόνο, εν τούτοις... εμφανίζονταν με τραπεζικές οφειλές ύψους 305.124.29 ευρώ για το έτος 2020! Σημειώνουμε ότι ο Τσέπελης ανέλαβε Δήμαρχος Ξάνθης στις 1/9/2019 και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος ένεκα παλαιάς φιλίας με βάση προφανώς τις γραμματικές γνώσεις του... απόφοιτου δημοτικού σχολείου, τον «προήγαγε» και σε... Πρόεδρο της ΔΙΑΑΜΑΘ με ειδικό σύμβουλο και συνεργάτη τον εργολάβο Γιάννη Ιατράκη που με τη σειρά του έχει «εργολαβίες» και πολλές «δουλειές» και με τον «διαμορφωτή» του Δήμαρχου Τσέπελη και όλοι μαζί... «συνθέτουν» στην ουσία, την σημερινή Ομάδα... Διοίκησης του Δήμου Ξάνθης!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα aftodioiki.gr:


«Εισόδημα ύψους 71.163,57 ευρώ από κάθε δραστηριότητα δήλωσε το έτος 2021 (χρήση 2020) ο Μανώλης Τσέπελης. Η σύζυγός του δήλωσε εισόδημα 16.083,04 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ξάνθης δηλώνει καταθέσεις ύψους 44.331,97 ευρώ ενώ είναι υπόχρεος σε 17 ακίνητα από κοινού με τη σύζυγό του. Ο κ. Τσέπελης έχει τραπεζικές οφειλές ύψους 305.124,29 ευρώ».

Μάλιστα το γνωστό site που ασχολείται κυρίως με θέμα των ΟΤΑ και των Δημάρχων, καταλήγει ως εξής στο δημοσίευμά του:

«Τέλος, ο δήμαρχος Ξάνθης μετέχει σε δύο εταιρείες μεταφορών – συγκοινωνιών, ενώ είναι υπόχρεος σε 4 οχήματα, 2 ΙΧ και 2 λεωφορεία. Η σύζυγός του είναι υπόχρεη σε 6 οχήματα, κάποια εκ των οποίων φορτηγά και λεωφορεία, ενώ διαθέτει και ΙΧ μεγάλου κυβισμού».


Και ενώ αποκαλύπτονται όλα αυτά και αποτελούν πλέον και Πανελλήνιο θέμα για τον Δήμαρχο Τσέπελη που και πριν λίγα χρόνια είχε ασχοληθεί και το «Έθνος» με τον πλουτισμό του...!


-Μανώλης Τσέπελης και η επίσης «πάμπλουτη» σύζυγός του Έλλη Παρακευοπούλου, οι δημότες της Ξάνθης απλά ρωτάνε και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό αλλά και τους Υπουργούς Εσωτερικών αλλά και κάθε αρμόδια αρχή...



Επειδή προφανώς είναι... «φτωχό» το Δημαρχιακό ζεύγος, γι’ αυτό κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Ιωάννη Σάββα της Αποκεντρωμένης έχουν μετατρέψει το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης σε... ΙΧ και το παρκάρουν κάθε βράδυ στο σπίτι τους στη Χρύσα Ξάνθης;;;! Παράνομα φυσικά!!! Διότι υποτίθεται οτι τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούν οι Δήμαρχοι και λοιποί αυτοδιοικητικοί για καθαρά ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ανάγκες! Κι όχι για να πηγαίνουν με αυτά στις επιχειρήσεις τους, στα τσίπουρα, στις διακοπές και στις...βόλτες τους! Με την σύζυγο ή με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης!

(σ.σ. Για να δούμε με τον υπερ-ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ του ζεύγους Τσέπελη, θα ασχοληθεί ποτέ κάποια Κυβέρνηση που δεν θα το καλύπτει;)

Στον παρακάτω σύνδεσμό δείτε όλο το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Δήμαρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη:



Δεν υπάρχουν σχόλια