GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Underhill West: Από την Ξάνθη στο κορυφαίο μουσικό περιοδικό Billboard την Αμερικής οι Underhill West!

Το Billboard αναφέρθηκε στο συγκρότημα ως: «..από τους πιο υποσχόμενους ανερχόμενους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνωντας κάτι πρωτότυπο στη μουσ...


Το Billboard αναφέρθηκε στο συγκρότημα ως: «..από τους πιο υποσχόμενους ανερχόμενους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνωντας κάτι πρωτότυπο στη μουσική σκηνή, έναν ζωντανό ήχο βασισμένο στην κλασική ποπ μουσική με μια μοντέρνα ανατροπή..» και «..ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο από την Ελλάδα, έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο..».

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μουσικό περιοδικό ιδρύθηκε το 1894 και έχει πάρει συνεντεύξεις από ιστορικά συγκροτήματα όπως οι The Beatles, The Rolling Stones, Queen κλπ.

Οι ξανθιώτες Μιχάλης Χατζόπουλος και Τάσος Αβραμίδης που απαρτίζουν το σχήμα, έχοντας δώσει κι άλλες συνεντεύξεις τελευταία σε μεγάλα αμερικάνικα μουσικά περιοδικά, μίλησαν για την έμπνευση πίσω από τον καινούριο τους δίσκου, για το τι ελπίζουν για το μέλλον και το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.

Με αυτό το γεγονός οι Underhill West γίνονται το πρώτο ανεξάρτητο pop ελληνικό συγκρότημα που προβάλλεται από τόσο κορυφαία μουσικά media με παγκόσμια εμβέλεια για την μουσική τους.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ: https://www.billboardmusicworld.com/join-pop-duo-underhill-west-on-their-mission/

Ακούστε τον καινούριο δίσκο των Underhill West ‘Mission’ εδώ : https://fanlink.to/MissionUW

Δεν υπάρχουν σχόλια