GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Γυναίκα σε συνεχή αναζήτηση του «καλύτερου»… Το Γυναικείο plan B

Μπορεί το βάρος της απιστίας να κουβαλούν συνήθως οι άντρες, φαίνεται, όμως, που ούτε οι γυναίκες είναι μονογαμικά όντα. Αντιθέτως, βρίσκοντ...


Μπορεί το βάρος της απιστίας να κουβαλούν συνήθως οι άντρες, φαίνεται, όμως, που ούτε οι γυναίκες είναι μονογαμικά όντα. Αντιθέτως, βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση του «καλύτερου».

Σε αντίθεση με τους άντρες, όμως, που απιστούν λόγω σεξουαλικών κινήτρων, οι γυναίκες δεν απατούν παρορμητικά για «το πάθος της στιγμής», αλλά πολύ συνειδητοποιημένα και… με σύστημα!

Νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Τέξας, υποστηρίζει πως οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες από τη φύση τους να αναζητούν συνέχεια τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα των παιδιών που θα φέρουν στον κόσμο ακόμα και όταν βρίσκονται σε σχέση. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι όταν μια γυναίκα δεν ικανοποιείται πλήρως από τον σύντροφό της, ξεκινά άμεσα την αναζήτηση του επόμενου τη στιγμή που το ταίρι της δεν έχει καταλάβει το παραμικρό! Πρόκειται στην ουσία για το γυναικείο «plan B» που μπαίνει σε εφαρμογή όταν ένας άντρας δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της.

Κάπως έτσι, μια γυναίκα είναι δυνατό να απατήσει τη σχέση της προκειμένου να… τεστάρει τον επόμενο και –γιατί όχι;- να πάρει τελικά τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον προηγούμενο.

Μήπως τελικά η ανδρική απιστία είναι πιο… ανώδυνη;


Δεν υπάρχουν σχόλια