GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κύπρος: Πρόκληση Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας κατά της Ελλάδας- Συνεργασία για διεθνή αναγνώριση των κατεχόμενων

Το Αζερμπαϊτζάν, μετά από την ανακοίνωση για στενή στρατιωτική συμμαχία με την Τουρκία, η οποία μάλιστα μπορεί να στραφεί και κατά της Ελλάδ...


Το Αζερμπαϊτζάν, μετά από την ανακοίνωση για στενή στρατιωτική συμμαχία με την Τουρκία, η οποία μάλιστα μπορεί να στραφεί και κατά της Ελλάδας, συνεχίζει τις προκλήσεις κατά της χώρας μας. Πριν από λίγες ώρες, αντιπροσωπείες της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν επισκέφτηκαν τα κατεχόμενα της Κύπρου, εκπροσωπώντας επίσημα τις χώρες τους στο ψευδοκράτος.

Οι εκπρόσωποι των δύο χωρών, που ανήκουν στα κόμματα των προέδρων Ερντογάν και Αλίεφ, όπως αναφέρει το newsbreak, συμφώνησαν με τις αρχές του ψευδοκράτους ότι θα συνεργαστούν στενά, προκειμένου τα κατεχόμενα εδάφη να αναγνωριστούν από την διεθνή κοινότητα!

Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν διατηρούν απόλυτη αμυντική συνεργασία και η Τουρκία υποστηρίζει την γενοκτονία που διαπράττει ο Αλίεφ κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ.

Μετά από την τουρκική βοήθεια και τους ισλαμιστές μισθοφόρους που έστειλε η Τουρκία για να πολεμήσουν τους Αρμένιους κατά την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Αλίεφ άλλαξε άρδην την στάση του, αφήνοντας στην άκρη το αφήγημα του σεβασμού της διεθνούς νομιμότητας και της εδαφικής ακεραιότητας, το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος.

Πλέον, ο Ερντογάν φτιάχνει έναν συνασπισμό από χώρες, προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση του κατεχόμενου τμήματος της Κύπρου. Χώρες, όπως το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν και η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν την τουρκική προσπάθεια για τον «ακρωτηριασμό» της Κύπρου.

Η Ελλάδα, μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει καμία ενέργεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο προβάλλεται από την Κομισιόν ως αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου, έναντι της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια