GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκινά το έργο για την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών Μαγγάνων και Τοξοτών στον Δήμο Τοπείρου

  Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου «Προσαρμογή παιδικών σταθμών Τοξοτών και Μαγγάν...

 


Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου «Προσαρμογή παιδικών σταθμών Τοξοτών και Μαγγάνων στις διατάξεις του ΠΔ 99/2017» με σκοπό την εκτέλεση εργασιών για την λειτουργική αναβάθμιση των παιδικών σταθμών του Δήμου μας. Η παρούσα σύμβαση με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά σε εργασίες συντήρησης και επισκευές, όπως παρεμβάσεις βελτίωσης της θερμικής άνεσης με την αποκατάσταση της υγρομόνωσης και θερμομόνωσης των κτισμάτων, ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα στις κτιριακές υποδομές που προέρχονται από τις καιρικές συνθήκες, την καθημερινή χρήση και την φθορά του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βελτιώσει τις υφιστάμενες υποδομές και θα αναβαθμίσει τους χώρους όπου φιλοξενούνται παιδιά. Έχουμε υποχρέωση να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για τους μικρούς μας φίλους και τους επόμενους μήνες σταδιακά οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας θα αλλάξουν όψη».


Δεν υπάρχουν σχόλια