GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ολοήμερη Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία

Μέρες που έρχονται δεν μπορεί η «ΑΓΑΠΗ» να μη μεριμνήσει και για αυτούς που υποφέρουν. Με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα εδώ και σαράντα επτά ...


Μέρες που έρχονται δεν μπορεί η «ΑΓΑΠΗ» να μη μεριμνήσει και για αυτούς που υποφέρουν. Με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα εδώ και σαράντα επτά έτη (1975-2022) που λειτουργεί. Διοργανώνοντας μια Ολοήμερη Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία.

Σας καλούμε λοιπόν στην εβδομηκοστή έβδομη εθελοντική αιμοδοσία και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και την αρωγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το Σύλλογο Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ» και την ευγενική υποστήριξη της ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ και του Καταστήματος Ξάνθης «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από τις 09:00πμ έως και τις 17:00μμ στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Ελάτε να αιμοδοτήσουμε μαζί, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, ελάτε να χαρίσουμε ένα ιδιαίτερο «ΔΩΡΟ» σε αυτούς που υποφέρουνε.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

  • Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης
  • Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
  • Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια