GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα Χριστούγεννα «ζωντανεύουν» φέτος στο Πόρτο Λάγος

  Διαφορετικά θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα στο Πόρτο Λάγος, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, καθώς μια σειρά από εκδηλώσεις φέρνουν το πνεύμα...

 


Διαφορετικά θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα στο Πόρτο Λάγος, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, καθώς μια σειρά από εκδηλώσεις φέρνουν το πνεύμα των εορτών και δίνουν ζωή στον οικισμό, φιλοδοξώντας να προσφέρουν λίγη από τη «μαγεία» των ημερών στους κατοίκους.

Το κίνημα εθελοντών Στηρίζω, διοργανώνει δύο μεγάλες εκδηλώσεις στην περιοχή, στις 23/12 και στις 30/12.

  • Το Χωριό των Θαυμάτων

Η αρχή γίνεται με το «Χωριό των Θαυμάτων» στις 23/12 στις 5 το απόγευμα. Στη δράση περιλαμβάνεται η κατασκευή στολιδιών και ο στολισμός του δέντρου καθώς και η αποστολή γραμμάτων στον Άη Βασίλη.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 30/12 στις 5 το απόγευμα όπου όλο το χωριό θα υποδεχθεί… τον ίδιο τον Άη Βασίλη, ο οποίος θα μοιράσει δώρα, χαμόγελα και ελπίδα.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα κλείσουν οι Αντώνης Μουσαδές και Ασμίκ Μπεγκλαριάν, που έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα για όλους.

«Ήρθε η ώρα το Χωριό των Θαυμάτων να ανάψει τα γιορτινά του φώτα. Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Πόρτο Λάγους και θα έχει πολλές εκπλήξεις» αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

Φέτος η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο Πόρτο Λάγος και όλοι ελπίζουν οι εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός και να… ρίξουν άγκυρα στον οικισμό, ώστε να πραγματοποιούνται με την ίδια ζέση και ενθουσιασμό κάθε χρόνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια