GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πως θα είναι το νέο αεροδρόμιο στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας

  Πέρασαν 12 χρόνια επίμονων προσπαθειών για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και να έρθει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την ετα...

 


Πέρασαν 12 χρόνια επίμονων προσπαθειών για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και να έρθει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την εταιρία, την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.
Ο λόγος για την Εgnatia Aviation και το LGKM Lydia Aerodrome, το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα, το οποίο αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές Ιανουαρίου του 2023, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλες οι εργασίες οι οποίες αφορούν στην κατασκευή και στην ανακαίνισή του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Α’ Φάση του Σχεδίου, με την επένδυση να έχει ως τώρα διαμορφωθεί στα περίπου 2,5 εκ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη φάση περιλάμβανε την πλήρη ανακατασκευή του διαδρόμου προσαπογειώσεων και την αναβάθμισή του με φώτα για νυχτερινές εκπαιδεύσεις, ανακαίνιση των υφισταμένων κτιριακών εγκαταστάσεων και του πύργου ελέγχου, ανακαίνιση και επέκταση του υπάρχοντος υποστέγου συντήρησης αεροσκαφών, δημιουργία 28 θέσεων στάθμευσης αεροσκαφών και κατασκευή παράλληλου ασφάλτινου τροχόδρομου.

Το αεροδρόμιο είναι απολύτως έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία, μόλις δοθεί η σχετική άδεια, ενώ τα έργα της Β’ Φάσης η οποία προϋπολογίζεται στα 3,5 εκ. ευρώ και πλέον, προβλέπεται να ολοκληρωθούν στην επόμενη τετραετία.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο πώς θα είναι το νέο αεροδρόμιο, το οποίο ετοιμάζεται για την εναρκτήρια πτήση.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια