GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυστρία: «Κίνδυνος μπλακ άουτ σε όλη την Ευρώπη»-Προειδοποιήσεις για ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις

Τον κίνδυνο του μπλακ άουτ σε μεγάλα τμήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως αποτέλεσμα κυβερνοεπιθέσεων Ρώσων χάκερ επαναφέρει στο προσκήνιο η Αυσ...


Τον κίνδυνο του μπλακ άουτ σε μεγάλα τμήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως αποτέλεσμα κυβερνοεπιθέσεων Ρώσων χάκερ επαναφέρει στο προσκήνιο η Αυστρία.

Η Υπουργός Άμυνας της χώρας Κλαούντια Τάνερ με συνέντευξή της στην γερμανική εφημερίδα «Welt» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί για πιθανό σοβαρό ενδεχόμενο συνεχόμενων και εκτεταμένων μπλακ άουτ.

Η Αυστριακή Υπουργός επικαλείται έγκυρες, όπως τις χαρακτηρίζει, πληροφορίες, από εμπειρογνώμονες του αυστριακού στρατού και υποστηρίζει πως ο κίνδυνος μπλακ άουτ δεν αφορά μόνο τη χώρα της αλλά μεγάλα τμήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εμφανίζεται, μάλιστα, σίγουρη και προειδοποιεί: «Το ερώτημα δεν είναι αν θα γίνουν αλλά το πότε»!

Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος τις οποίες περιμένει η κ. Τάνερ αποδίδονται σε δίκτυα χάκερ και κυβερνοεπιθέσεις εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που φέρεται ότι οργανώνονται απευθείας από το Κρεμλίνο.

Οι επιθέσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που η Ευρώπη υποστηρίζει ότι έχει εξαπολύσει εναντίον της ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαιτίας της αντιρωσικής στάσης που έχει αναπτύξει μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια