GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ «ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ» ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ»!

Τι μεσολάβησε, τι συνέβη στη συνέχεια και γιατί επιχειρήθηκε η εν ψυχρώ συγκάλυψή του με πρώτο ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ τον Δήμαρχο Τσέπελη ο οποίος α...

Τι μεσολάβησε, τι συνέβη στη συνέχεια και γιατί επιχειρήθηκε η εν ψυχρώ συγκάλυψή του με πρώτο ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ τον Δήμαρχο Τσέπελη ο οποίος από το καλοκαίρι του 2020, -αφού πρώτα «κατσάδιασε» τους συνεργάτες του για την συγκεκριμένη «ανάρτηση» επιχείρησε ανοιχτά το κουκούλωμα- και πήγαινε στο καφενείο του Σαρχόση για να «τάξει» στον Τάσο Θεοδωρίδη ότι, «την καθάρισε την ... μπουγάδα;». Παρκάροντας μάλιστα απέναντι σε διπλή γραμμή με το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης που από 1/9.2019 που ανέλαβε Δήμαρχος το έχει μετατρέψει σε...ιδιωτικό και το παρκάρει κάθε βράδυ στο σπίτι του στη Χρύσα;

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διερευνήσει η Εισαγγελία Ξάνθης, γιατί η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν μπορεί φυσικά να «κλείσει» μετά την χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης, αφού ήδη υπάρχει κι άλλη μηνυτήρια αναφορά που στοιχειοθετεί ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις! Καθώς το ύψος του ελλείμματος είναι 124.00ο ευρώ και όχι 64.000 ευρώ!

Και υπάρχουν χρηματικά ποσά μεταβιβάστηκαν από την υπάλληλο σε συγγενείς σε "βγάζουν" μάτια !

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Ποια ήταν λοιπόν η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου Ξάνθης.

1) Πανηγυρικά αθώοι οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης: 1.Ευάγγελος Τσακίρης, 2. Τάνια Καπετανοπούλου και 3. Δέσποινα Γεωργαντζή.

2) Ποινή φυλάκισης 16 μηνών στον πρώην Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τάσο Θεοδωρίδη γιατί δεν είχε λευκό ποινικό μητρώο και είχε και άλλη καταδίκη. Συν πρόστιμο 300 ημερήσιες μονάδες.

3) Ποινή φυλάκισης ενός έτους για ΑΠΙΣΤΙΑ στους:

1. Βάσω Μεταξά που συνταξιοδοτήθηκε και ήταν ταμίας στο Δήμο Ξάνθης. Η πρώην προϊστάμενη του Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης κ.Σπανού που επίσης συνταξιοδοτήθηκε δεν κλήθηκε ούτε καν ως μάρτυρας στην συγκεκριμένη υπόθεση!

2. Ποινή φυλάκισης ενός έτους για ΑΠΙΣΤΙΑ στα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δ.Σ. του Δήμου Ξάνθης.

-Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη. Πρώην δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης της παράταξης Δημαρχόπουλου. Συν πρόστιμο 300 ημερήσιες μονάδες.

-Γεώργιο Μυλωνάς, Πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης της παράταξης Φανουράκη. Συν πρόστιμο 300 ημερήσιες μονάδες.

-Μιχάλη Λομβαρδέα. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης της παράταξης Μπάμπη Δημαρχόπουλου. Συν πρόστιμο 300 ημερήσιες μονάδες.

-Πάτροκλος Γάντζος. Απλό μέλος του Δ.Σ. Συν πρόστιμο 300 ημερήσιες μονάδες.

-Παρθένα Φουτζιτσή. Απλό μέλος του Δ.Σ. Συν πρόστιμο 300 ημερήσιες μονάδες.

Η σύνθεση του 3μελούς Πλημ/κείου Ξάνθης:

Πρόεδρος Αργύρης Γκόγκολας με πρωτοδίκες τους Θεοδοσιάδη και Ζαφειρίου.

(σ.σ. Όλοι τους πολύ διαβασμένοι με την παραπάνω υπόθεση και ιδίως ο Πρόεδρος Αργύρης Γκόγκολος που δυστυχώς μετατίθεται από τον ερχόμενο Μάρτιο 2023 στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης και επιστρέφει στο δικαστήριο Ξάνθης η δικαστής Αδαμαντία Κρόκου. Πολύ "διαβασμένος" και φοβερός δικαστής ο Πρόεδρος Αργύρης Γκόγκολος. Εντυπωσίασε τους πάντες...)

ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 124.000 ΕΥΡΏ,
ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Και στο δια ταύτα. Ο λαός της Ξάνθης απαιτεί πλήρη διαλεύκανση του «σκανδάλου», αφού στην κατάθεσή του ενώπιον του δικαστηρίου, ο αρμόδιος υπάλληλος που αθωώθηκε πανηγυρικά, κατέθεσε ευθέως ότι το «έλλειμμα είναι της τάξεως των 124.000 ευρώ» και όχι «64.000 ευρώ»! Υπενθυμίζω οτι ο νυν Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης όταν κατέθεσε, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο οτι "δεν γνώριζε το έλλειμμα σε τι ύψος βρίσκεται...!)

-Ποιοι λοιπόν πήραν τα λεφτά; Αληθεύουν οι καταγγελίες ότι εμπλέκονται και πρώην αντιδήμαρχοι ή η αρμόδια υπάλληλος επιχείρησε να εμπλέξει και άλλους στην συγκεκριμένη υπόθεση; Για να σώσει τον "εαυτό" της;

-Μεταφέρθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών κάποιας εκ των κατηγορουμένων ; Είναι ψεύδη όλα αυτά; Ή μήπως υπάρχουν και έγγραφα; Πάνω από προέχει ή όχι το δημόσιο συμφέρον;

Όλοι οι καταδικασθέντες πάντως (με ανασταλτικό χαρακτήρα όλες οι ποινές πλην ενός που είχε κι άλλη τελεσίδικη καταδίκη στο ποινικό του μητρώο) άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δικηγόροι υπεράσπισης στην παραπάνω υπόθεση ήταν οι Θανάσης Ξυνίδης, Ιώαννης Τσιλιγγίρης και Κώστας Κουρτίδης.

Πολιτική αγωγή στην καθυστερημένη κατάθεση μήνυσης από τον Πρόεδρο Πάνο Αμβροσιάδη -με αποτέλεσμα η εισαγγελέας της έδρας κ. Καραντόλα να ζητήσει... την απαλλαγή των κατηγορουμένων την πρώτη μέρας της δίκης λόγω ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ που απέρριψε το δικαστήριο, ήταν ο δικηγόρος του Δήμου Θωμάς Ξανθόπουλος.


Χωρίς προς το παρόν να διερευνηθεί ο πιθανός δόλος αφού με εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη καθυστέρησε στο να κατατεθεί η μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου Πάνου Αμβροσιάδη.

Η συνέχεια στη νέα δίκη που θα γίνει στο Εφετείο Κομοτηνής, ενώ εκκρεμεί σύμφωνα με πληροφορίες νέα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ξάνθης δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης αφού το έλλειμμα όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης, είναι 124.000 ευρώ και όχι 64.000 ευρώ!!!

Με πλείστα όμως ερωτηματικά να παραμένουν στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια