GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Ανδρουλάκης διέγραψε την Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ "τάπαιρναν" με τον σύντροφό της απο το ΚΑΤΑΡ! "Δικαίωση" Σωκράτη Ξυνίδη!

  Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή εκλήθη να καταθέσει ανωμοτί για θέμα διαφθοράς στα πλαίσια έρευνας στο ευρωκοινοβούλιο η οποία πραγματο...

 

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή εκλήθη να καταθέσει ανωμοτί για θέμα διαφθοράς στα πλαίσια έρευνας στο ευρωκοινοβούλιο η οποία πραγματοποιείται εδώ και 4 χρόνια!

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή εκλήθη να καταθέσει ανωμοτί για θέμα διαφθοράς στα πλαίσια έρευνας στο ευρωκοινοβούλιο η οποία πραγματοποιείται εδώ και 4 χρόνια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εφημερίδας «Le Soir» έχει συλληφθεί ο σύντροφός της ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εξελίξεις και για την ίδια συμφώνα με βελγικές πηγές. Το πρωί μάλιστα έγινε έφοδος στο σπίτι της!

(σ.σ. Έστω και μετά από καμιά 10αριά χρόνια, δικαίωση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη!...)

Η Εύα Καϊλή ερευνάται για δωροδοκία και από το Εμιράτο του Κατάρ. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγα 24ωρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις η δήλωσή της για πολύ προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο Εμιράτο του Κατάρ όσον αφορά την εργασιακή νομοθεσία και τις εργασιακές σχέσεις.

Αυτή η δήλωση προκάλεσε γενικότερη αγανάκτηση διότι συνέπεσε με τις διεθνείς εκθέσεις για το διαχρονικό έγκλημα στο Εμιράτο που αφορά τον θάνατο χιλιάδων ξένων εργατών οι οποίοι δούλεψαν για την οικοδόμηση των δομών που φιλοξενούν το Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, η βελγική εφημερίδα «Le Soir» αναφέρει ότι την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15 έρευνες από πράκτορες του Κεντρικού Γραφείου Αντιμετώπισης της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και τέσσερα άτομα που θεωρούνται ύποπτα, συνελήφθησαν για ανάκριση από ερευνητές με επικεφαλής τον ανακριτή Michel Claise.

Η έρευνα αφορά μεταξύ άλλων, πράξεις «διαφθοράς» και «ξεπλύματος χρήματος» στο πλαίσιο οργανωμένης συμμορίας, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εισαγγελίας.

Εκτός από τις συλλήψεις, η αστυνομία κατέσχεσε περίπου 600.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητά τηλέφωνα των οποίων το περιεχόμενο θα εξεταστεί.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, η Εύα Καϊλή διαγράφηκε από το κόμμα.

Σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια