GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Απίστευτος" Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης: Πληρώνει η Περιφέρεια ΑΜΘ για να βγάλει λόγο ο...Τσέπελης!

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο ο Κώστας Κουρτίδης δυστυχώς αποδεικνύεται ο ..."αδύναμος κρίκος" του Χρήστου Μέτιου! Χιλιά...


Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο ο Κώστας Κουρτίδης δυστυχώς αποδεικνύεται ο ..."αδύναμος κρίκος" του Χρήστου Μέτιου! Χιλιάδες ευρώ στον βρόντο! "Εφελίκια" με ξένα λεφτά!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης με υπεύθυνο φυσικά τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Κουρτίδη που παράλληλα εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα και του δικηγόρου ....δικηγορεί στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, ώστε πλην της υψηλής αντιμισθίας του, να μη χάνει και τα...παράβολα!!! Και Αντιπεριφερειάρχης και...μαχόμενος.... δικηγόρος!!!

Έτσι ενώ η Περιφέρεια ΑΜΘ του έχει δώσει ένα κονδύλιο πάνω από 5.000 ευρώ για διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη, αυτός χρηματοδοτεί όλη την εκδήλωση για την υποδοχή του νέου χρόνου 2023 με...βαρύτονο και...σοπράνο που σύμφωνα με το δελτίο τύπους, θα την χαιρετίσει μάλιστα....ο Δήμαρχος Τσέπελης!!!

 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την γνωστή βραδιά ΟΝΕΙΡΩΝ που καθιέρωσε ο εκδότης του "Μ" Παναγιώτης Παπαδόπουλος με την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και ποτά και εδέσματα από μαγαζιά της πόλης και στοίχιζε ΜΗΔΕΝ φυσικά στο Δήμο Ξάνθης και ξεκίνησε επί δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη τον Δεκέμβρη 1991!!! Και παρουσίαζε επί σειρά ετών αρχικά με την Κατερίνα Μαυρομάτη και ηθοποιούς της Θρακικής Σκηνής. Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!! Χαρακτηριστική και η εικόνες που βλέπετε!

Χιλιάδες ευρώ στον βρόντο, για τον απλούστατο λόγο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος "γνώρισε" τον πολιτισμό από την ημέρα που του έκανε Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο Μέτιος!!

Αυτούσιο το δελτίο τύπου:

Με μουσική, κρασί και πυροτεχνήματα αναμένεται η αλλαγή του χρόνου στην Κεντρική Πλατεία στην Ξάνθη.

Η καθιερωμένη τελετή υποδοχής του νέου έτους έχει προγραμματιστεί για τις 23:00 το βράδυ στο κέντρο της Ξάνθης. 

Λίγο πριν την έλευση του 2023 θα προηγηθεί μια μικρή ομιλία του Δημάρχου της πόλης με ευχές για το νέο χρόνου και θα ακολουθήσει η αντίστροφη μέτρηση η οποία θα κορυφωθεί με τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

Την εορταστική ατμόσφαιρα θα διανθίσει μουσικά το συγκρότημα του βαρύτονου Γιάννη Τσαρσιταλίδη και των μουσικών του.

Οι μουσικοί που θα συμμετέχουν στην εορταστική εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου είναι οι εξής:
  • Τραγούδι ο βαρύτονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης και η σοπράνο Σοφία Γρηγοριάδου.
  • Πιάνο ο Μπάμπης Τσακαλίδης.
  • Σαξόφωνο ο Θανάσης Παπαναστασίου.
  • Ηλεκτρική και ηλεκτροακουστική κιθάρα ο Μπάμπης Καρανίκας.Ηλεκτρικό μπάσο ο Γιώργος Λαζαρίδης.
  • Τύμπανα ο Δημήτρης Ψαλτόπουλος.
Την οργάνωση έχει η Περιφέρεια ΑΜΘ. 

(σ.σ. Με τους καλλιτέχνες δεν έχουμε τίποτα.... Αλλά βαρύτονος, σοπράνος, πιάνα κλπ στις 11 στην κεντρική πλατεία για την υποδοχή του νέου χρόνου...Με λεφτά της Περιφέρειας!)

Δεν υπάρχουν σχόλια