GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ροδόπη: Σαράντα αποκοπές ρεύματος την ημέρα λόγω χρεών

  Σε περισσότερες από σαράντα (40) αποκοπές ρεύματος προχωρούν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καθημερινά στη Ροδόπη. Συνολικά το 2022 πραγματοποιήθ...

 


Σε περισσότερες από σαράντα (40) αποκοπές ρεύματος προχωρούν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καθημερινά στη Ροδόπη. Συνολικά το 2022 πραγματοποιήθηκαν, από την αρχή του έτους έως σήμερα, χίλιες πεντακόσιες (1500) αποκοπές.

Μιλώντας στο www.ertnews.gr η προϊσταμένη της ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, η κα Γεωργία Ανδρέου σημείωσε ότι η εκτέλεση εντολών αποκοπής ρεύματος αφορούν περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων χρεών και γίνονται μετά από αιτήματα, που υποβάλλουν οι πάροχοι.

Ειδικότερα, όπως σημείωσε «δεχόμαστε αιτήματα από τους παρόχους για πελάτες τους, που έχουν οφειλές και είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε συνεργεία για τις εργασίες αποκοπής», προσθέτοντας ότι ο αριθμός των περιπτώσεων είναι ίδιος με τις περσινές.

Οι αποκοπές αφορούν ηλεκτροδοτήσεις και επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων, αλλά και κατοικιών. Στο πλευρό των ευάλωτων οικογενειών, που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα, προσπαθεί να βρεθεί και το Τμήμα Κοινωνική Αρωγής και Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Πολιτικών του Δήμου Κομοτηνής. Όπως δήλωσε πρόσφατα στο www.ertnews.gr η προϊσταμένη του Τμήματος, κα Χριστιάννα Ταουκτσή οκτώ (8) άτομα είχαν υποβάλει αίτημα επανασύνδεσης και δικαιώθηκαν οι πέντε (5) από αυτούς. 

Επρόκειτο για διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν μέχρι τις 30-6-2022 λόγω μη δυνατότητας αποπληρωμής των λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια