GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς- Πάλευε με τη λευχαιμία

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγη μόλις ώρα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Σ...


Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγη μόλις ώρα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, σε ηλικία μόλις 53 ετών!.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς απεβίωσε σήμερα (16/12) σε νοσοκομείο της Ρώμης, και σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη κόντρα στη λευχαιμία.

Συγγενείς του Μιχαΐλοβιτς έκαναν γνωστή την είδηση του θανάτου του, αναφέροντας σχετικά:

«Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ένας μοναδικός επαγγελματίας και άνθρωπος, διαθέσιμος και καλός με όλους. Πολέμησε θαραλλέα απέναντι σε μία φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον παρακολουθούσαν αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα την γιατρό Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, τον γιατρό Αντόνιο Κούρτι, τον καθηγητή Αλεσάντρο Ραμπάλντι και τον γιατρό Λούκα Μαρκέτι.

Ο Σίνισα θα παραμείνει για πάντα μαζί μας. Ζωντανός με όλη την αγάπη που μας έχει χαρίσει».

Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής, είχε σπουδαία πορεία στα ευρωπαϊκό γήπεδα, ενώ, μεταξύ άλλων, κάθισε στους πάγκους της Φιορεντίνα, της Μίλαν, της Τορίνο, της Μπολόνια και της εθνικής Σερβίας.

Τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε πως δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τη λευχαιμία, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια.





















Δεν υπάρχουν σχόλια