GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βορίδης: Κατανοώ την αναστάτωση στους ΟΤΑ μετά την απόφαση του ΣτΕ!

Η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη διακυβέρνηση των ΟΤΑ μετά την απόφαση του ΣτΕ, ανέφερε στη Βου...


Η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη διακυβέρνηση των ΟΤΑ μετά την απόφαση του ΣτΕ, ανέφερε στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης
.

Κατανοώ απολύτως την αναστάτωση που έχει δημιουργήσει στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης η έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, τόνισε από το βήμα της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, κ. Βορίδης και υποσχέθηκε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για το θέμα αυτό στον βέλτιστο βαθμό.

Η αναφορά του υπουργού Εσωτερικών έγινε με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που φέρεται να κρίνει αντισυνταγματικές διατάξεις νόμων που αφορούν στο σύστημα διακυβέρνησης των δήμων και των περιφερειών.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη και καθώς η απόφαση αυτή δεν έχει ακόμα επιδοθεί, «εξακολουθούν οι υφιστάμενες και ισχύουσες διατάξεις, και επομένως, εξακολουθούν να τις εφαρμόζουν οι δήμοι». Όσο για το κατά πόσον ανατρέπονται οι αποφάσεις οι οποίες έχουν ληφθεί, ο υπουργός απάντησε αρνητικά σημειώνοντας ότι «ότι ισχύει η Αρχή της Εμπιστοσύνης στη Διοίκηση».

  • Κύριε Βορίδη τους πολίτες τους κατανοείς; 

Και φυσικά την διαφάνεια και την δημοκρατία που έχουν καταστρατηγήσει δεκάδες λαμόγια πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια