GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πιάτσα για ταξί: «δεν είναι έργο που θέλει απ΄ευθείας ανάθεση για να γίνει γρήγορα»!!!

Την αδράνεια του δήμου Ξάνθης στο αίτημα των ταξιτζίδων καταγγέλλει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ι. Μπόσβελης με ανάρτηση του στο κοινωνι...


Την αδράνεια του δήμου Ξάνθης στο αίτημα των ταξιτζίδων καταγγέλλει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ι. Μπόσβελης με ανάρτηση του στο κοινωνικό δίκτυο. Μάλιστα ο Γ. Μπόσβελης με την καυστική του θέση δεν αποφεύγει να ρίξει και το «καρφί» λέγοντας χαρακτηριστικά: Εξάλλου δεν είναι έργο που θέλει απ΄ευθείας ανάθεση για να γίνει γρήγορα!!!

Εδώ και περίπου 3 χρόνια ο κλάδος των ταξί Ξάνθης έστειλε αίτημα εγγράφως στον Δήμο Ξάνθης  για παροχή θέση πιάτσας 2-3 αυτοκινήτων για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση του Δημότη της πόλης.

Όλοι μας σχεδόν έχουμε καλέσει τηλεφωνικά ταξί για την εξυπηρέτηση μας.

Η τηλεφωνική κλήση κοστολογείται με 1 ευρώ στα ταξί. Αν π.χ. η περιοχή της Κυψέλης καλέσει ένα ταξί το κόστος θα ανέλθει για τον κάτοικο στα 5 ευρώ για να μεταβεί στο κέντρο. Αν όμως παραλάβει το ταξί από την πιάτσα κοστίζει 4 ευρώ.

Το αίτημα για 3 πιάτσες λοιπόν ήταν το πάρκο της Κυψέλης, οδός Σάρδεων, οδός Μ. Καραολή, και ακόμη απάντηση δεν πήρε.

Βέβαια θα μπορούσε ο Δήμος να εξυπηρετήσει τους κατοίκους και άλλων περιοχών δίνοντας και αλλού θέσεις  έτσι ώστε οι πολίτες  να μπορούν να έχουν την παροχή με λιγότερο κόστος.

Π.Χ. Πλατεία Μητροπόλεως, περιοχή πετρελαιοαποθηκών, Οδός Σαγγαρίου, Οδός Δράμας έτσι ώστε η πρόσβαση του πολίτη στο ταξί να μην χρειάζεται τηλέφωνο.

  • Είπαμε όμως σε αυτόν τον Δήμο που ζούμε σήμερα δύσκολα παίρνονται αποφάσεις.
  • Εξάλλου δεν είναι έργο που θέλει απ΄ευθείας ανάθεση για να γίνει γρήγορα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια