GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παναγιώτης Β. Πεντζουρίδης: Κάνω επαφές συνέχεια, θα το μάθετε πρώτοι αν κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα καυτές οι ανακοινώσεις του Παναγιώτη Β. Πεντζουρίδη ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ξάνθης, ω...


Μπορεί να είναι ιδιαίτερα καυτές οι ανακοινώσεις του Παναγιώτη Β. Πεντζουρίδη ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ξάνθης, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη οριστική απόφαση αν θα κατέβει ή όχι υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, καθώς περιμένει τις πολιτικές εξελίξεις με τις Εθνικές εκλογές και παράλληλα είναι προβληματισμένος από την πορεία του ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη λόγω Καϊλή.

Ο Παναγιώτης Β. Πεντζουρίδης που επισκέφθηκε τον "Μαχητή" το πρωί της Παρασκευής, θα βρίσκεται στη Ξάνθη για τις Γιορτές μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2023 με την σύζυγό του και μετά θα φύγει για την Κρήτη, ενώ απέκλεισε κάθε σχέση και συνεργασία με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη σε περίπτωση που ο τελευταίος κατέβει και πάλι ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης. 

Παράλληλα ο Παναγιώτης Β. Πεντζουρίδης ευχήθηκε τα χρ΄νια του πολλά σε όλους τους Ξανθιώτες, αποκάλυψε ωστόσο οτι "συνεχίζει τι τις επαφές του καθημερινά με τους πολίτες που του εκφράζουν την πλήρη απογοήτευσή της απο τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Δήμο Ξάνθης"


Δεν υπάρχουν σχόλια