GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ακρίβεια ασφυκτιά τα νοικοκυριά, όμως η εκλογολογία καλά κρατεί. Τον κόσμο δεν τον νοιάζουν οι εκλογές, αλλά η φθηνή και αξιοπρεπής διαβίωσή του…

  Δεν λένε κάποιοι να καταλάβουν πως ο κόσμος δεν νοιάζεται για εκλογές και για την πολιτική, όσο για το πως θα μπορέσει να ζήσει οικονομικά...

 


Δεν λένε κάποιοι να καταλάβουν πως ο κόσμος δεν νοιάζεται για εκλογές και για την πολιτική, όσο για το πως θα μπορέσει να ζήσει οικονομικά και με αξιοπρέπεια.

Το πώς θα μπορέσει ένας επαγγελματίας να βγάλει τα έξοδα της επιχείρησής του και τα προς το ζην της οικογένειάς του είναι το κύριο θέμα που απασχολεί την κοινωνία και όχι το αν θα γίνουν εκλογές ή όχι.

Αυτό βέβαια δεν θέλουν κάποιοι να το αντιληφθούν και έτσι για ακόμα μια φορά, μεσούσης της κρίσης, και βάζουμε ερωτηματικό γιατί δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει αυτή η κατάσταση.

Τα ψώνια στα μάρκετ είναι κανονική αφαίμαξη και τα νοικοκυριά ασφυκτιούν μιας και βλέπουν πως μετά βίας καταφέρνουν να γεμίσουν το μισό ψυγείο του σπιτιού και αυτό είναι σίγουρα κάτι που κανέναν δεν πρέπει να τον αφήνει αδιάφορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια