GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέος ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός για το Δήμο Ξάνθης

  Των  συνεργαζόμενων δημοτικών παρατάξεων Ξάνθη για Όλους, Πολίτες για την Ξάνθη, Νέα Ξάνθη και του Βασίλη Παπαδόπουλου.

 


Των  συνεργαζόμενων δημοτικών παρατάξεων Ξάνθη για Όλους, Πολίτες για την Ξάνθη, Νέα Ξάνθη και του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Από την πρώτη στιγμή της κοινής μας πορείας, όλοι έχουμε θέσει, ως πρώτη προτεραιότητα της πολιτικής μας, να συνεισφέρουμε σε μία μεγάλη δημοτική συνεννόηση και να οδηγήσουμε  τον Δήμο μας σε μία έξοδο από την κρίση, η οποία τον μαστίζει εδώ και χρόνια. Στην προσπάθειά μας αυτή, χρησιμοποιήσαμε τις όποιες διαφορές μας, ως κίνητρο γόνιμου διαλόγου και χάραξης κοινού στόχου.

Ξεπερνώντας κάθε προσωπική, ιδεολογική, συντεχνιακή ή άλλου είδους διαφορά, προχωρούμε από κοινού στην ίδρυση και δημιουργία μιας νέας μεγάλης Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης, η οποία με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, θα αναλάβει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας, μετά τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Προχωρούμε από κοινού στην πρωτοβουλία,για έναν νέο ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό για την Ξάνθη μας, ο οποίος θα αποτελεί μια ενωτική μετεξέλιξη και συμμαχία,των  συνεργαζόμενων δημοτικών παρατάξεων (Ξάνθη για Όλους, Πολίτες για την Ξάνθη, Νέα Ξάνθη) αλλά και πολλών συμπολιτών μας,με ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

Ο νέος δημοτικός συνδυασμός, με νέο όνομα, νέα ιδρυτική διακήρυξη με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Μελισσόπουλο, θα αγωνιστεί για τη μεγάλη αλλαγή και ανατροπή, ενάντια στην εφήμερη αντίληψη των αναγκών, την κοντόφθαλμη αντιμετώπιση των προβλημάτων, την απόπειρα εγκαθίδρυσης καθεστώτος και εν τέλει την εργαλειοποίηση της πολιτικής σε κάθε βήμα της διοίκησης του Δήμου Ξάνθης.

Όλοι μαζί απέναντι στο δοκιμασμένο, φθαρμένο σύστημα, που έχει διαλύσει όλες τις δομές του Δήμου μας.

Απέναντι σε όλους αυτούς που, ανεξαρτήτως κινήτρων, συνεργάζονται με την νυν δημοτική αρχή, παραγνωρίζοντας τα μέσα που χρησιμοποιεί και τους στόχους που εξυπηρετεί, κάτω από τον μανδύα της υποτιθέμενης προσφοράς στον τόπο.

Η Ξάνθη σήμερα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της και κινδυνεύει άμεσα με νέα υποβάθμιση και νέα υποθήκευση του μέλλοντός της.

Μια πόλη χωρίς οργάνωση, στόχους, λειτουργία, όραμα και προοπτική – με μια Δημοτική Αρχή και έναν Δήμαρχο, άτολμους, ανεπαρκείς και ανήμπορους να της προσφέρουν ακόμα και τα στοιχειώδη.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ξανθιώτικος λαός,το 2023, θα είναι αυτός, που θα αναλάβει και τη μεγάλη ευθύνη, να βγάλει την πόλη μας από αυτό το διαχρονικό αδιέξοδο και την παρακμή που έχει περιέλθει.

Καλούμε τον λαό της Ξάνθης, να στηρίξει με τη συμμετοχή του και την εμπιστοσύνη του, αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και πρωτοβουλία, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε και πάλι την Ξάνθη, μια πόλη όμορφη, κανονική και σύγχρονη, ρυθμιστή και πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην Περιφέρεια αλλά και πρότυπο διοίκησης στη χώρα.

Συμμετέχουμε ενεργά και δηλώνουμε ότι  συνδράμουμε στον κοινό αυτόν αγώνα, με όποιον τρόπο κι αν μας ζητηθεί.

  • Για τη Δημοτική Παράταξη «Ξάνθη για Όλους»:      Σάββας Μελισσόπουλος 
  • Για τη Δημοτική Παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη»: Γιώργος Χατζηθεοδώρου,
  • Για τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Ξάνθη»:                   Πασχάλης Λύρατζης,
  • Για τους Ανεξάρτητους Συνεργαζόμενους:                  Βασίλης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια