GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση ΤΣΕΠΕΛΗ –ΑΔΩΝΙ για την αγροτική οδοποιία στα Πομακοχώρια, πρόσκληση με Ντελή Ριτβάν να τα επισκεφθεί

  *Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν ευχαρίστησαν τον Υπουργό Ανάπτυξης για τα έργα και τους αγροτικούς δρόμου...

 

*Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν ευχαρίστησαν τον Υπουργό Ανάπτυξης για τα έργα και τους αγροτικούς δρόμους στα Πομακοχώρια! Και τον προσκάλεσαν να τα επισκεφθεί μαζί τους! Ανάρτηση του Υπουργού Ανάπτυξης
 

Τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο την Τετάρτη το μεσημέρι (13.58) ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης, προκειμένου να του μεταφέρει εκτός των προβλημάτων του Δήμου Ξάνθης και το αίτημα του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν, για την υλοποίηση της αγροτικής οδοποιίας στα Ελληνικά Πομακοχώρια, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να συμβάλει και στην Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Τον Δήμαρχο Τσέπελη συνόδευαν δυο ακόμη άτομα, αλλά στην φωτογραφία, αποθανατίστηκε μόνο ο ίδιος με τον Υπουργό.

«Τα ελληνικά ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ έχουν την ανάγκη ισχυρής στήριξης από την Ελληνική πολιτεία και γι’ αυτό συμφωνώ και συνηγορώ κι εγώ με τον συνάδελφο Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν με τον οποίο συνεργαζόμαστε άψογα στα έργα», είπε στον Υπουργό Ανάπτυξης ο Δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης και για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε κι εμείς στο αίτημα που διατύπωσαν από κοινού οι δυο Δήμαρχοι...


Μάλιστα όταν είδε τον Υπουργό να ανταποκρίνεται άμεσα στο κοινό αίτημα του Δήμου Ξάνθης και του Δήμου Μύκης ο Μανώλης Τσέπελης ευχαρίστησε θερμά τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο προσκάλεσαν μάλιστα μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης να επισκεφθεί ο ίδιος και να θαυμάσει την πανέμορφη περιοχή και τα μοναδικά όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και όλη την Ευρώπη, Ελληνικά Πομακοχώρια!

«Σε περιμένουμε στα Πομακοχώρια μαζί με τον συνάδελφο Ντελή Ριτβάν να σε ξεναγήσουμε...», είπε στον Υπουργό ο Δήμαρχος Τσέπελης που δεν έκρυψε μάλιστα και την φιλοδοξία του αν δεν εκλεγεί Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023, να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης ή από άλλο πόστο...

(σ.σ. Εμείς προτείνουμε να τον βάλουν Συντονιστή στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ στη θέση του Ιωάννη Σάββα να ελέγχει τους αυτοδιοικητικούς που παρανομούν ή κάνουν φωτογραφικούς διαγωνισμούς...)

Μετά την συνάντηση οΥπουργός Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε tweet στο δαδίκτυο αναφέροντας επί λέξει τα παρακάτω:


«Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Δημάρχο Ξάνθης, κ. Εμμανουήλ Τσέπελη. Στο επίκεντρο της συζήτησης η πορεία υλοποίησης της αγροτικής οδοποιίας στα Πομακοχώρια».

-Και το δικό μας ερώτημα... Καλά βρε Ντελή Ριτβάν, χρειαζόσουν την παρέμβαση του Τσέπελη για τους αγροτικούς δρόμους στα Πομακοχώρια; Μπορούσες και μόνος σου να δεις τον Υπουργό και να διατυπώσεις παρόμοιο αίτημα.

Η Ελληνική πολιτεία (και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης), ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον και την στήριξή τους για τα Ελληνικά Πομακοχώρια και γενικά την Ορεινή Περιοχή της Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια