GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αντώνης Μήτρου: Η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε πανικό

Οι εκλογές θα γίνουν σύντομα, αν όχι το Φεβρουάριο, το αργότερο το Μάρτιο.


Οι εκλογές θα γίνουν σύντομα, αν όχι το Φεβρουάριο, το αργότερο το Μάρτιο.

Στην Ξάνθη θα βρεθεί σήμερα ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Το απόγευμα θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ξάνθης και θα έχει συναντήσεις με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοικήτρια.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την αγορά της Ξάνθης και θ’ ακούσει τους προβληματισμούς των επαγγελματιών της πόλης.

Στις 8.30 στο ξενοδοχείο “Νέστος” θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

“Διανύουμε μια αρκετά φλέγουσα πολιτική περίοδο και κάθε κουβέντα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και ιδιαίτερο ειδικό βάρος” όπως μας δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αντώνης Μήτρου.

Στο ερώτημα μας αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο κ. Μπουρχάν μας απάντησε

“Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και δεν θα το συγκεκριμενοποιήσω στο πρόσωπο του κ. Μπαράν Μπουρχάν αλλά σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων εργάζεται πυρετωδώς για τον καταρτισμό των καλύτερων ψηφοδελτίων. Δεν υπάρχει κανένα επίσημο όνομα για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και το ψηφοδέλτιο, ούτε η συμμετοχή του είναι δεδομένη, ούτε ο αποκλεισμός του είναι ένα γεγονός. Όλα είναι σενάρια που διακινούνται. Πράγματι με τις ενέργειες του ο κ. Μπουρχάν το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε τη δυσαρέσκεια αρκετών μεταξύ των οποίων και εμού του ιδίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Κανένα από τα ονόματα που έχετε ακούσει δεν έχουν κλειδωμένη τη θέση στο ψηφοδέλτιο, ούτε βρίσκονται εκτός”

  • Για το χρόνο των εκλογών ο κ. Μήτρου είπε:

“Ο Μητσοτάκης με την πολιτική που έχει ακολουθήσει και με τις ενέργειες του το τελευταίο διάστημα το γοργόν και χάριν έχει και για τον ίδιο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε πανικό. Είναι δεδομένο ότι, θέλει να πάμε σε εκλογές με το σκάνδαλο των υποκλοπών να βρίσκεται σε σκιά, να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ενας μπορεί να το ξεκαθαρίσει, ο πρωθυπουργός όμως ο Μητσοτάκης χρονοτριβεί για τους δικούς του λόγους.

Είναι και η ακρίβεια που μας αφορά όλους. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και η Ελλάδα βρίσκεται ανοχύρωτη και πάλι.

Είναι αποκλειστική ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, η οποία πολύ μεγαλόστομα εκφράζονταν ως αντιπολίτευση, ειρωνευόταν την επιδοματική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, συμπεριφέρθηκε με μεγάλη αλαζονεία και σήμερα βλέπουμε να καταφεύγει στα ίδια μέσα.

Αντί να δώσει λύσεις στην κοινωνία, είναι πελαγωμένη γιατί πραγματικά μας έρχεται δύσκολος χειμώνας, δεν ξέρω αν θέλουν να δώσουν λύσεις ή να πετάνε ένα τυράκι όπως και κανουν κάθε τρεις και λίγο

Οι εκλογές θα γίνουν σύντομα, κι αν όχι το Φεβρουάριο, το αργότερο το Μάρτιο.”

https://star888fm.gr/proini-enimerosi/

  • Ακούστε στο αρχείο των εκπομπων (20/12) την πρωινή ενημερωτική εκπομπή (8-10) στο STAR 88,8 FM
  • Στη δεύτερη ώρα από το χρόνο 1.13.00 ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αντώνης Μήτρου

https://open.spotify.coappm/show/36nZ8Ks2QJ0lq3LHrAcapV

Δεν υπάρχουν σχόλια