GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φοιτητικές εστίες υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Ξάνθη

Δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Μαρκάζου στον “ΑΓΩΝΑ” [στο Τhrakitoday] και στο “STAR 88,8 fm”


Δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Κωνσταντίνου Μαρκάζου στον “ΑΓΩΝΑ” [στο Τhrakitoday] και στο “STAR 88,8 fm”

H Premia Properties, ανακοίνωσε την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση ενός αυτοτελούς ακινήτου στην Ξάνθη, του οποίου οι υπέρ του ισογείου όροφοι θα λειτουργήσουν ως φοιτητική εστία, ενώ το ισόγειο του ακινήτου θα λειτουργήσει ως εμπορικό κατάστημα. Οι σχετικές εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2023.

Το ακίνητο, συνολικού εμβαδού 5.250 τ.μ., βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης, και θα περιλαμβάνει 105 επιπλωμένα διαμερίσματα επιφάνειας από 22 τ.μ. μέχρι 53 τ.μ., ισόγειο κατάστημα επιφάνειας 720 τ.μ., και υπόγειο χώρο στάθμευσης επιφανείας 1.050 τ.μ.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε στη χθεσινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm.

“Πρόκειται για μια Επενδυτική εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων ακινήτων με φορολογικά προνόμια και μετόχους από Σουηδία, ελληνοσουηδούς και έλληνες, θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία με κάποιους κλάδους ακινήτων. Ενας από αυτούς που πιστεύουμε, είναι ο κλάδος εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων και των φοιτητικών εστιών.

Εχουμε ήδη τρεις που λειτουργούν με την εταιρεία Hamlet, στην Πάτρα, στην Αθήνα (περιοχή Κυψέλης) και στη Θεσσαλονίκη (κέντρο) και αυτή που θα κάνουμε στην Ξάνθη (είναι η τέταρτη επένδυση) για την οποία είμαστε πολύ χαρούμενοι και δουλεύουμε εδώ και καιρό.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε φοιτητικές εστίες υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υπάρχει έλλειψη στην Ξάνθη.

Θα έχουμε προσιτές τιμές, όχι ευρωπαϊκές, με πλήρεις παροχές και ασφάλεια. Θα φέρουμε τεχνογνωσία από το εξωτερικό, το κτίριο θα ανακατασκευαστεί, ήταν πολύ παλιό, θέλει δουλειά, είμαστε στις μελέτες, στο ισόγειο θα γίνει σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας πανελλαδικής εμβέλειας.Είμαστε σε διαπραγμάτευση. Τους πάνω ορόφους ήδη τους έχουμε μισθώσει, θα φτιαχτεί και απ’ έξω το κτίριο.

Ελπίζουμε να προλάβουμε το 2023, προχωράμε για την αδειοδότηση, θα γίνει ένα ωραίο κτίριο που θα βοηθήσει και την πόλη.

  • Ο χώρος στάθμευσης θα εξυπηρετεί τους πελάτες του σούπερ μάρκετ.
  • Η επένδυση αυτή είναι πάνω από 5 – 6 εκατομμύρια ευρώ.

Πιστεύουμε στην ελληνική επαρχία. Οι επενδύσεις μας δεν πρέπει να είναι μόνο στην Αθήνα. Η εταιρεία εξαγόρασε και τα ακίνητα της βιομηχανίας Μπουτάρη και στη Θεσσαλονίκη έχουμε και κάποια βιομηχανικά ακίνητα”

https://star888fm.gr/proini-enimerosi/

  • Ακούστε στο αρχείο των εκπομπων (21/12) την πρωινή ενημερωτική εκπομπή (8-10) στο STAR 88,8 FM
  • Στη δεύτερη ώρα από το χρόνο 1.46.00 o κ. Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES για την επένδυση στην Ξάνθη, ύψους 6 εκατ. ευρω

https://open.spotify.com/show/36nZ8Ks2QJ0lq3LHrAcapV

Δεν υπάρχουν σχόλια