GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η άπιστη Γυναίκα κινείται ανάμεσά μας… Πώς να την αναγνωρίσετε

Εντάξει, ξέρουμε πως για τα αρσενικά η απιστία είναι προνόμιο αποκλειστικά και μόνο των ανδρών, ωστόσο η γυναικεία σεξουαλικότητα έρχεται να...


Εντάξει, ξέρουμε πως για τα αρσενικά η απιστία είναι προνόμιο αποκλειστικά και μόνο των ανδρών, ωστόσο η γυναικεία σεξουαλικότητα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις συγκεκριμένες μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Οι γυναίκες πλέον ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και δε σκοπεύουν να αφήσουν έναν σύντροφο που δεν τις καλύπτει συναισθηματικά ή σεξουαλικά να τους στερήσει τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο τους. Το γιατί δε χωρίζουν ώστε να πάνε παρακάτω είναι μεγάλο κεφάλαιο όμως χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις η απάντηση είναι μία και μοναδική: Kανείς δεν αφήνει το σιγουράκι του από τη στιγμή που μπορεί να αντεπεξέλθει στο διπλό ταμπλό.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχτεί πως οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιάσει την τάση να απατούν περισσότερο από τους άντρες. Φυσικά, υπάρχουν εξηγήσεις για το εν λόγω φαινόμενο και οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν το προφίλ των γυναικών που έχει αποδειχθεί πως είναι πιο… επιρρεπείς στην απιστία.

  • Οι γυναίκες που έχουν βιώσει την απιστία

  Είναι αυτό που λένε άλλος πηδάει κι άλλος πληρώνει. Μην περιμένεις μια γυναίκα που έχει βιώσει μια χοντρή απιστία να αφεθεί ξανά σε αντρικά χέρια χωρίς να κρατάει τις πισινές της. Οι γυναίκες αυτές (ειδικά όσες ήρθαν αντιμέτωπες με μια μακροχρόνια παράλληλη σχέση του συντρόφου τους) έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους και προτιμούν να πληγώσουν παρά να ξαναπεράσουν τα ίδια. Σε ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, κάποιες αντιμετωπίζουν την απιστία σαν το παιχνίδι του «όποιος προλάβει» και θεωρούν πως με το να απιστήσουν πρώτες «καλύπτονται» σε μια πιθανή προδοσία του συντρόφου τους.

  • Οι γυναίκες 30 – 35

  Κάπου στα 30 η γυναίκα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ερωτικό παιχνίδι και να αποδέχεται πλήρως τη σεξουαλικότητά της. Ο μέσος όρος των γυναικών, μέχρι τα 30 έχει ήδη βιώσει 1 – 2 μεγάλης διάρκειας σχέσεις, έχει ζήσει καταστάσεις όμορφες και δύσκολες και έχει αποδεχτεί πως… το τέλειο απλά δεν υπάρχει. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν αποκατασταθεί και ετοιμαστεί να γίνει μητέρα αποφασίζει να ενδώσει στο «απαγορευμένο», να απιστήσει και να πει πως «το έκανε κι αυτό» ώστε να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

  • Αυτές που δε μιλούν πολύ

  Μετάφραση: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Οι άντρες κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε πως μια γυναίκα εντυπωσιακή, κοινωνική, χαμογελαστή και με μεγάλο κοινωνικό και επαγγελματικό κύκλο είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για μια σχέση. Μέγα λάθος. Στην πραγματικότητα, για τις γυναίκες αυτές ισχύει το what you see is what you get, μιας και δε νιώθουν πως έχουν κάτι να κρύψουν. Αντιθέτως, οι δήθεν σεμνότυφες, οι λιγομίλητες και οι wanna be κυρίες είναι εκείνες που χρησιμοποιούν την εικόνα τους για να καλύπτουν τις… πομπές τους.

  • Οι εργασιομανείς

  Οι γυναίκες καριέρας είναι μία δύσκολα διαχειρίσιμη περίπτωση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς αν δεν θέλεις να βρεθείς να την περιμένεις σπίτι να γυρίσει από τα «επαγγελματικά της meeting». Πρόκειται για γυναίκες ανεξάρτητες και χειραφετημένες που όμως δύσκολα καταφέρνουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους στην προσωπική τους ζωή, καθώς το πάθος τους για τη δουλειά δεν τους αφήνει χρόνο να οργανωθούν. Έτσι λοιπόν, σπανίως αισθάνονται πλήρεις στη ζωή και το κρεβάτι τους και προτιμούν τις παροδικές περιπέτειες παρά τη συναισθηματική δέσμευση με όποιο θύμα θελήσει να συναναστραφεί μαζί τους. Δε θα διστάσουν να απατήσουν αν αισθανθούν πως έχουν απέναντί τους ένα αρσενικό που θα τις… δαμάσει στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια