GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράμα: «Το Αστέρι της Φιλίας» Θεατρική Παράσταση Παιδιών ΑμεΑ

Την πρώτη της θεατρική παράσταση «Το Αστέρι της Φιλίας», παρουσιάζει η θεατρική ομάδα αποκλειστικά παιδιών ΑμεΑ του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ ...


Την πρώτη της θεατρική παράσταση «Το Αστέρι της Φιλίας», παρουσιάζει η θεατρική ομάδα αποκλειστικά παιδιών ΑμεΑ του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ Δράμας «Οι Αγωνιστές», με σκοπό να αναδείξει τους πραγματικούς αγωνιστές της ζωής και τις απίστευτες ικανότητες των παιδιών αυτών, μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Μια πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές» και την υποστήριξη της Εθελοντικής Ομάδας του «Ονειροτεχνείου».

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα διατίθεται προαιρετικά προς πώληση το Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο «Το Αστέρι της Φιλίας» της συγγραφέας αστυνομικού Ειρήνης Μακρυδάκη, προς ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές».

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Τρίτη και Τετάρτη (20,21 Δεκεμβρίου), στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια