GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεσάλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου: Πήρε τα κλειδιά του Ταμείου και διώχνει υπαλλήλους!

    Αναστάτωση επικρατεί στον Ίασμο στο νομό Ροδόπης εξαιτίας της συμπεριφοράς του δημάρχου.

  

Αναστάτωση επικρατεί στον Ίασμο στο νομό Ροδόπης εξαιτίας της συμπεριφοράς του δημάρχου.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι κάτοικοι, ο δήμαρχος έχει προχωρήσει σε απολύσεις υπαλλήλων, αναστολή επτά υπαλλήλων και τρίμηνη διακοπή μισθών.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση. Έχουμε ένα δήμαρχο που εκτοξεύει συλλήβδην χαρακτηρισμούς για όλους τους υπαλλήλους, ότι είναι άχρηστοι, ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά ή ότι συμμετέχουν σε εγκληματική οργάνωση. Παραπέμπει υπαλλήλους στο Πειθαρχικό χωρίς να στοιχειοθετεί τους λόγους», δήλωσε ο Δημήτρης Μάγγας, πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, στην εκπομπή “Κοινωνία Ωρα Mega” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, έχει σταλεί εξώδικο στο δήμαρχο, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και στο υπουργείο Εσωτερικών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει απάντηση από το υπουργείο.

«Η τελευταία κίνηση του δημάρχου ήταν να κλειδώσει το ταμείο, να φωνάξει κλειδαρά και να αλλάξει κλειδαριά, ενώ έδιωξε και την ταμία του δήμου», συμπλήρωσε ο κος Μάγγας, τονίζοντας πως πρόκειται για μία απαράδεκτη εικόνα.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι πλέον, ότι όλα όσα κατά το πρόσφατο παρελθόν αποκάλυπτε το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την ανθελληνική δράση του τουρκοσυνείδητου Δημάρχου Ιάσμου, επαληθεύονται με το χειρότερο τρόπο!

Πηγη: megatv.com


Δεν υπάρχουν σχόλια