GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διευθύνσεις και ονόματα παρακαλώ

  Σαφώς και έχει δίκιο το Περιβάλλον του Στράτου Κοντού όταν λέει ότι δεν είναι ώρα να κάνει την επίσημη εμφάνιση της παράταξης του από την ...

 


Σαφώς και έχει δίκιο το Περιβάλλον του Στράτου Κοντού όταν λέει ότι δεν είναι ώρα να κάνει την επίσημη εμφάνιση της παράταξης του από την στιγμή που ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης, ο οποίος υποτίθεται ότι διοικεί την πόλη, δεν προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων του συνδυασμού και εκτιμούμε ότι όσο πιο γρήγορα μπει στην διαδικασία ο δήμαρχος, τόσο πιο καλό θα είναι για τα ίδια του τα στελέχη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι επικεφαλής των οργανισμών είναι τα «πρώτα βιολιά» της ορχήστρας, όμως ο συνδυασμός έχει 100 και βάλε ονόματα. Αυτά πότε θα «τρέξουν»;

Όπως και να έχει το όλο το θέμα, είναι καλό, ξεκινώντας από τον δήμαρχο να δοθούν πλέον οι διευθύνσεις και τα ονόματα των υποψηφίων των τοπικών και δημοτικών περιφερειών προκειμένου ο κόσμος να τους αξιολογήσει.

Διαφορετικά οι άγνωστοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα γίνουν «νεροκουβαλητές» των πρωτοκλασάτων.

  • Εκτός πια αν όλοι περιμένουν τις Εθνικές εκλογές και «βλέποντας και κάνοντας».

Στην τοπική αυτοδιοίκηση όμως, ο κόσμος δεν θέλει τον δήμο να λειτουργεί σύμφωνα με το υπάρχων πολιτικό σύστημα που το μόνο που κάνει από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και εντεύθεν, είναι να του ξεζουμίζει όλη την ενεργητικότητα και τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια