GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτά τα Χριστούγεννα, στηρίξτε την αγορά της Ξάνθης, το έχει ανάγκη…

Μην επιτρέπετε τον αφανισμό των Εμπόρων μας και δώστε τους τη δυνατότητα να κάνουν και αυτοί ανθρώπινα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.


Μην επιτρέπετε τον αφανισμό των Εμπόρων μας και δώστε τους τη δυνατότητα να κάνουν και αυτοί ανθρώπινα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.

Έχω στηλιτεύσει αρκετές φορές τον τρόπο λειτουργίας ορισμένων επαγγελματιών της Ξάνθης, τόσο γιατί θέλουν να κρατούν την αγορά μέσα στη μιζέρια, όσο και γιατί έχουν φθάσει στα αυτιά μου διάφορες διαμαρτυρίες καταναλωτών.

Πέρα από κάθε διαφορά που μπορεί να έχει ο κάθε ένας, αξίζει αυτές τις Γιορτές, να στηρίξουμε όσο ποτέ άλλοτε την αγορά της πόλης μας, γιατί το έχει πραγματικά ανάγκη.

Όλοι μαζί ως μια γροθιά, θα πρέπει να απαγορεύουμε τον αφανισμό των εμπόρων της Ξάνθης από την εισβολή της κάθε λογής ξενόφερτης περίπτωσης που στερεί χρήματα από την τοπική οικονομία και να δώσουμε την ευκαιρία στους Ξανθιώτες επαγγελματίες, αλλά και σε αυτούς που προέρχονται από άλλες περιοχές αλλά επένδυσαν στην Ξάνθη, να κάνουν ανθρώπινα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους χωρίς στερήσεις και πονοκέφαλο.

Η οικονομική κατάσταση στην Ξάνθη, το γνωρίζουμε όλοι καλά, είναι σε άσχημη κατάσταση και αυτό θα πρέπει να μας πεισμώσει ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να κάνουμε ανακύκλωση των χρημάτων μας στην Πόλη και όχι να επιτρέπουμε τα Χρήματά μας με διάφορους τρόπους να καταλήγουν εκτός περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια