GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσία Τσέπελη η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχειρηματικότητα, ζήτησε επιδοτήσεις για τα ακίνητα-μαγαζιά της Π. Πόλης Ξάνθης.

Παρουσία του Δήμαρχου Τσέπελη που ήταν και εκ των ομιλητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ΙΘΤΠ η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τη...


Παρουσία του Δήμαρχου Τσέπελη που ήταν και εκ των ομιλητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ΙΘΤΠ η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την επιχειρηματικότητα.
Στην εκδήλωση που έγινε στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης, μίλησαν επίσης ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και η Βουλευτής Καστοριάς και Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν επίσης την εκδήλωση, ο Βουλευτής Χ. Ζεϊμπέκ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Κουρτίδης, ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κώστας Κατσιμίγας, ο επικεφαλής της παράταξης “Ξάνθη για Όλους” στο Δήμο Σάββας Μελισσόπουλος, ο πρώην Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης, ο πρώην Βουλευτής Γρηγόρης Στογιαννίδης αλλά και εκπρόσωποι φορέων όπως ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Χρήστος Παμπουκίδης, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και απλοί πολίτες.


Ο Δήμαρχος Τσέπελης που αυτήν την περίοδο "τρέχει" στο Υπουργείο Πολιτισμού για την ριζική ανακαίνιση του 3όροφου που διαθέτει στην πλατεία Αντίκα, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του επιχειρηματικού τομέα για τις επιχειρήσεις της Π. Πόλης και ζήτησε ισχυρά κίνητρα.

Και είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα, στα πλαίσια του "Κυβερνητικού" έργου που προωθεί και προβάλλει ο Τσίπρας εν όψει των εκλογών του 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια