GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όλες οι κινήσεις οικονομικής βοήθειας των νοικοκυριών από πλευράς της Κυβέρνησης, εντείνουν το άρωμα εκλογών…

Όντως το έτος που έρχεται 2023, αποτελεί μια προεκλογική χρονιά, η οποία κρύβει εκπλήξεις για πολλούς. Το άρωμα των εκλογών φυσικά και αναφε...


Όντως το έτος που έρχεται 2023, αποτελεί μια προεκλογική χρονιά, η οποία κρύβει εκπλήξεις για πολλούς. Το άρωμα των εκλογών φυσικά και αναφερόμαστε στις Εθνικές Εκλογές, όσο περνάνε οι μέρες γίνεται εντονότερο, μιας και το ενισχύουν όλες οι κινήσεις οικονομικής βοήθειας των νοικοκυριών από την πλευρά των αποφάσεων της Κυβέρνησης.

Τα προσχέδια των ψηφοδελτίων, όπως πληροφορίες αναφέρουν, είναι έτοιμα και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η εκκρεμότητα της δεύτερης ματιάς, μιας και στην Ελλάδα και ειδικά σε θέματα εκλογών, τα πάντα είναι ρευστά μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό γιατί, σε ψηφοδέλτια περιοχών όπως αυτό της Ξάνθης, έχουμε δει να αλλάζουν ονόματα μέχρι και τις τελευταίες πέντε ώρες, πριν την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων.

Με αυτά και με αυτά, όπως λέει ο λαός μας, πορευόμαστε προς το κλείσιμο ή το πέσιμο της αυλαίας αυτής της χρονιάς, για να περάσουμε το κατώφλι της νέας χρονιάς που σε λίγες ημέρες θα ανατείλει.


Δεν υπάρχουν σχόλια