GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Ανδρουλάκης υποψήφιος βουλευτής στην Ξάνθη!

Μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Ξάνθης θα πάρει ως υποψήφιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες...


Μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Ξάνθης θα πάρει ως υποψήφιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Μέχρι στιγμής ο μόνος που πήρε την αίτηση για να υποβάλλει και επίσημα υποψηφιότητα προς το κόμμα είναι ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ο οποίος μάλιστα και ανακοίνωσε μόνος του την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Και επειδή όλα τα παράδοξα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ επι ημερών Ανδρουλάκη και δεν τηρείται τίποτα απο τα συνήθη των προηγούμενων προεκλογικών διεργασιών, εμφανίζονται με διαβεβαιώσεις αλλά όχι επίσημες ανακοινώσεις και οι Αντωνιάδης – Παρχαρίδου, με υποτιθέμενο σίγουρο τον Μπουρχάν και σε αναζήτηση της δεύτερης γυναίκας – πιθανόν μουσουλμάνας – ενώ και ο Φώτης Καραλίδης περιφέρεται απο χωρίον εις χωρίον και αναφέρει τον εαυτό του σίγουρο για το ψηφοδέλτιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο νομό Ροδόπης, στο Νομό Εβρου, στο Νομό Καβάλας έχουν ξεκαθαρίσει οι υποψήφιοι και ήδη ετοιμάζονται, ενώ στη Δράμα που μειώνονται και οι έδρες της Π.Ε., δίδεται μεγάλη προσοχή μιας και το ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν μπορεί να πάρει έδρα εκεί και διαφαίνεται μετακίνηση της Χαράς Κεφαλίδου σε άλλο εκλόγιμο πόστο στην επικράτεια.
  • Γιατί στη Θράκη;
Είναι αξιοσημείωτο, το πως και το γιατί θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης να είναι υποψήφιος στην Ξάνθη και μάλιστα οι πληροφορίες τον φέρνουν να μη παραιτείται μετά τις εκλογές και να κρατά την έδρα στη Θράκη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει αρχίσει η συζήτηση για την ΑΟΖ στην Ευρωπαϊκή Ενωση και δη απο Γερμανικής πλευράς που θέλει να έχει “πόδι” στην περιοχή με όσα θα διαδραματιστούν τόσο με τον αμερικανικό παράγοντα στον Εβρο, όσο και με την προσπάθεια της Τουρκίας να “εισέλθει” διοικητικά μέσω Βουλγαρίας και άλλων πολιτικών και διπλωματικών οδών στη Θράκη.

Μία τέτοια περίπτωση μάλλον “γοητεύει” τον κ. Ανδρουλάκη που θέλει να έχει μερίδιο συνδιαχείρισης σε μία επιχειρούμενη Ανεξάρτητη Οικονομική Ζώνη στη Θράκη, με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικά και πολιτικά για τον ίδιο πρωτίστως όσο και για το κόμμα του, πάντα με το δεδομένο ότι τα εκλογικά του αποτελέσματα δεν θα είναι μονοψήφια αλλά διψήφια και σε κάθε περίπτωση πάνω απο το 15%.

Αναμένονται πάντως εξελίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια