GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (4ος Όμιλος) ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Μακεδον...


Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (4ος Όμιλος) ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Μακεδονικό με 55-48.

Η ομάδα της Ξάνθης που σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν κοντά στο σκορ δεν μπόρεσε να βρει στα τελευταία λεπτά τις επιθετικές λύσεις με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα μετά από 3 συνεχόμενες νίκες.

Από το τελικό σκορ γίνεται αντιληπτό ότι το παιχνίδι δεν προσέφερε επιθετικές συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν με τους προπονητές των ομάδων να ρίχνουν το βάρος στην άμυνα.

Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ στοίχησε η αστοχία στις ελεύθερες βολές με το ποσοστό να είναι ιδιαίτερα χαμηλό κάτι που στοίχησε στο τέλος.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου όπου και θα υποδεχτεί στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ την Γέφυρα σε μια ακόμη αναμέτρηση ομάδων που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

  • Διαιτητές: Κατωτικίδης-Τσιαπλής-Νέδογλου
  • Δεκάλεπτα: 12-13, 23-21, 43-38, 55-48

Μακεδονικός (Γεροφώτης-Φωτιάδης): Αμπαράς 9(1), Παπασάβογλου Αρ., Στρυβάκης, Τραπεζάνογλου, Γαλανίδης 6(1), Χατζημιχαηλίδης 10(2), Φλιάτης Ι. 3(1), Φλιάτης Γ. 14,  Κόκκιος 2, Τσακαλέρης 11.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Παπαδόπουλος-Ρετζέπης): Γιοβάνοβιτς 5(1), Παλλάκης 7, Μακαρατζής 3(1), Δεληγιάννης, Τσίλογλου, Κατσαμούρης 6, Ευσταθιάδης 6,  Μπουτσακτσή 4, Μαλανδρής, Χρήστου 17(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια